Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006
Serums

Hyaluronzuur serums, vitamine serums, collageen serums, biorevitalisatie

Serums Er zijn 6 producten.

Laat 1 - 6 van 6 items zien
 • Dermalastyl-ßX™ is een behandelingsondersteunende crème / serum die uw klanten thuis kunnen gebruiken ter bevordering van de salonbehandeling. Deze kunt u na behandeling als ondersteunend product verkopen aan uw klant.

 • +
  59,95 €

  Peptyfluid Face Renovete stimuleert de aanmaak van elastine en collageenvezels en heeft een regeneratieve, antioxiderende en hydraterende werking. Hyaluronzuur in combinatie met liponzuur, collageen en ananas extract zorgen voor een sterk anti-rimpeleffect. Arginine en glycine helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren. 

  59,95 €
 • +
  59,95 €

  Peptyfluid Dermopur is speciaal geschikt voor de vettere huid en de huid die veel littekenweefsel heeft door acné. Dermopur zorgt er voor dat de huid normaliseert en dat littekenweefsel zal verwijdenen en de huid stralender wordt.

  59,95 €
 • +
  59,95 €

  Peptyfluid Face Firming is een verstevigende oplossing. Peptyfluid Firming bevat goudsbloem, groene thee en ginseng. DMAE met de functie van een membraanstabilisator werkt op spiercontractie, waardoor de huid gaat liften. ESA-peptide-8-toxine is vergelijkbaar met botox en helpt de contractie van gezichtsspieren te verminderen die rimpels veroorzaken.

  59,95 €
 • +
  34,95 €

  Een biorevitaliserend hyaluronzuur serum. Dit product is heel rijk in anti-aging ingredienten, het zorgt voor een snellere cel en huid regeneratie door hun vitale functies te herstellen. 

  34,95 €
 • +
  34,95 €

  Dit serum doet de huid er na elke applicatie gelijkmatiger, stralender (lichter) en elastischer uitzien. Zeer geschikt voor een dunne en gerimpelde huid.

  34,95 €
Laat 1 - 6 van 6 items zien