Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Informatie

Aanbiedingen

Serums

Hyaluronzuur serums, vitamine serums, collageen serums, biorevitalisatie

Serums Er zijn 11 producten.

Laat 1 - 11 van 11 items zien
 • Dermalastyl-ßX™ is een behandelingsondersteunende crème / serum die uw klanten thuis kunnen gebruiken ter bevordering van de salonbehandeling. Deze kunt u na behandeling als ondersteunend product verkopen aan uw klant.

 • +
  € 59,95 Ex. btw

  Peptyfluid Dermopur is speciaal geschikt voor de vettere huid en de huid die veel littekenweefsel heeft door acné. Dermopur zorgt er voor dat de huid normaliseert en dat littekenweefsel zal verwijdenen en de huid stralender wordt.

  € 59,95 Ex. btw
 • +
  € 59,95 Ex. btw

  Peptyfluid Face Firming is een verstevigende oplossing. Peptyfluid Firming bevat goudsbloem, groene thee en ginseng. DMAE met de functie van een membraanstabilisator werkt op spiercontractie, waardoor de huid gaat liften. ESA-peptide-8-toxine is vergelijkbaar met botox en helpt de contractie van gezichtsspieren te verminderen die rimpels veroorzaken.

  € 59,95 Ex. btw
 • +
  € 34,95 Ex. btw

  Dit serum doet de huid er na elke applicatie gelijkmatiger, stralender (lichter) en elastischer uitzien. Zeer geschikt voor een dunne en gerimpelde huid.

  € 34,95 Ex. btw
 • +
  € 26,95 Ex. btw

  Fill Hyaluron is een serum met alleen hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht. Het is een van de belangrijkste en meest effectieve stoffen om rimpels te verminderen. Geschikt om in te sluizen. Presentatie: Druppelaar 30 ml

  € 26,95 Ex. btw
 • +
  € 26,90 Ex. btw

  Mesoserum van Kosei Relax BTX is een cocktail gemaakt van een neuropeptide dat helpt spiersamentrekkingen te verminderen, hyaluronzuur als rimpelvuller en vitamine B5 dat de fibroblastsynthese regenereert en stimuleert. Een samensmelting van ingrediënten die die fijne lijntjes effectief tegengaat. Relax BTX is de ultieme fijne lijnbehandeling.

  € 26,90 Ex. btw
 • +
  € 24,95 Ex. btw

  Mesoserum dat liftend en verstevigend werkt. Dit serum is op basis van een combinatie van peptiden die de aanmaak van collageen, fibronectine en hyaluronzuur stimuleren. Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Geen parfum - geen alcohol - geen siliconen - vegan - diervriendelijk Presentatie: Druppelaar 30 ml

  € 24,95 Ex. btw
 • +
  € 24,95 Ex. btw

  Mesoserum Vitamine C om in te sluizen. Oxideert niet! Kosei heeft een veilige formule gecreëerd die geen irritatieproblemen veroorzaakt, die niet oxideert of donkerder wordt zoals bij de meeste vitamine C-producten voor het gezicht. Kosei C-OX verliest niet zijn effectiviteit. Vitamine C is een onmisbaar serum om de huid een frisse en heldere uitstraling...

  € 24,95 Ex. btw
 • +
  € 24,95 Ex. btw

  Dit serum behandelt pigmentatie en pakt ook acné littekens aan. Mela XPERT kan ingesluisd worden, maar kan ook gebruikt worden i.c.m. spicules. Het mesoserum is een concentraat op basis van zuren (melkzuur, ascorbinezuur, salicylzuur en citroenzuur) en depigmenterende stoffen (arbutine en kojinezuur). Presentatie:  Druppelaar 30 ml

  € 24,95 Ex. btw
 • +
  € 21,80 Ex. btw

  Desens is een concentraat op basis van botanische extracten (calendula, zoethout, ruscus en kamille) dat de gevoelige huid helpt kalmeren. Desens kan gebruikt worden na een gezichtsbehandeling of bij neiging hebt tot irritatie, na het harsen, neiging tot roodheid, couperose of een gevoelige huid. 

  € 21,80 Ex. btw
 • +
  € 17,90 Ex. btw

  Gezichtsolie van druivenpitolie. Voedt en regenereert de huid zonder een vettig effect achter te laten. Wordt gemakkelijk geabsorbeerd en laat een mild aroma op de huid achter. Antioxiderende eigenschappen.

  € 17,90 Ex. btw
Laat 1 - 11 van 11 items zien