DHL Verzending

Verzending & Transport

Wij zorgen voor een perfecte afhandeling van jouw bestelling. Deze moeten met de grootste zorg naar je verzonden worden, zodat je jouw bestelling op tijd binnen krijgt. Daarom verzenden wij al onze orders met track en trace, die je zelf online kunt volgen.

DHL gaat snel en is een vertrouwde vervoerder. Hou er wel rekening mee, dat we geen invloed hebben op de verwerking van het pakket, nadat wij het aan DHL gegeven hebben. Tijdig bestellen en een goede voorraad administratie helpt stress voorkomen. ;)

Bij ons géén "gratis" verzending

Onze tarieven zijn transparant. We bieden liever een eerlijke en scherpe prijs, zonder dat we de verzendkosten in de productprijzen moeten verstoppen, om gratis verzending aan te kunnen bieden. Klanten die een grotere bestelling plaatsen, worden zo beloond, in plaats dat ze uiteindelijk extra betalen. Dit vinden wij de beste service die we kunnen geven. Jij wilt toch ook de beste prijs? De meeste klanten waarderen deze manieren van werken. Jij niet? Geen probleem. Afhalen mag altijd :) en de koffie staat klaar.

Verzendkosten DHL: €5,95

Wij verwerken orders op maandag, dinsdag en donderdag. Afhalen kan op afspraak.

lijntje blauw.jpg

Bezorgen & Afhalen

We hebben een eigen technische dienst en een bezorgservice voor grotere bestellingen (denk aan behandelstoelen en/of complete inrichtingen). Je bestellingen worden veilig bij jou bezorgd door onze eigen vakmensen en waar nodig, willen we best een handje helpen. Dat vinden we zelf ook prettig. 

Afhalen in onze groothandel kan ook, maar let er wel even op dat je vooraf even belt. Afhalen kan dus alleen op afspraak. Wil je iets ophalen? Bel of stuur een whatsapp naar 06-54924343.

vrachtwagen.jpg

Product toegevoegd aan vergelijking