Naaldmodules Kwadron

De naalden van Kwadron behoren tot de beste ter wereld. de naaldmodules zijn hyiëne modules die geschikt zijn voor het plaatsen van tattoo's en permanent make-up, of zoals wij kortweg zeggen; PMU. Een kwadron naald laat je nooit in de steek.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Kwadron 35/5RLLT Cartridges

  Prijs € 29,95
  Beschikbaarheid: 8 In voorraad

  Kwadron Kwadron 35/5RLLT Cartridges of naalden. Kwadron naaldmodules staan bekend als misschien wel de beste naalden die je kan krijgen. De kwaliteit en hardheid van het staal is bijna ongeëvenaard. Hetzelfde geldt voor de nauwkeurigheid waarmee ze gesoldeerd zijn, waardoor deze naalden niet snel bit zullen worden en aanzienlijk langer in perfecte conditie blijven.

  Kwadron 30/5RLLT Cartridges

  Prijs € 29,95
  Beschikbaarheid: 8 In voorraad

  Kwadron Kwadron 30/5RLLT Cartridges of naalden. Deze 5 punts liner naalden van Kwadron staan bekend als misschien wel de beste PMU en tattoo naalden die je kan krijgen. De kwaliteit en hardheid van het staal is bijna ongeëvenaard. Hetzelfde geldt voor de nauwkeurigheid waarmee ze gesoldeerd zijn, waardoor deze naalden niet snel bit zullen worden en aanzienlijk langer in perfecte conditie blijven.

  Kwadron 25/5RLLT Cartridges

  Prijs € 29,95
  Beschikbaarheid: 9 In voorraad

  Kwadron Kwadron 25/5RLLT Cartridges of naalden. Kwadron naaldmodules staan bekend als misschien wel de beste naalden die je kan krijgen. De kwaliteit en hardheid van het staal is bijna ongeëvenaard. Hetzelfde geldt voor de nauwkeurigheid waarmee ze gesoldeerd zijn, waardoor deze naalden niet snel bit zullen worden en aanzienlijk langer in perfecte conditie blijven.

  Product toegevoegd aan vergelijking