Tanden bleken & Kristallen

Cursus tanden bleken volgen? Of wil je leren hoe je tandkristallen plaatst? Cosmetische tanden bleken voor je eigen tandenbleker salon leer je van X-treme Smile. Door hun tandheelkundige achtergrond zijn zij de beste partij om jou te trainen. Je word getraind door een professional en natuurlijk krijg je ook na de opleiding of cursus ondersteuning van deze tandheelkundig professionals. Zo geef je jouw salon het beste en je klanten ook...

Subcategorieën

  Actieve filters

  Boor Bit Set Houder kunstgebit

  Prijs € 14,95
  Beschikbaarheid: 3 In voorraad

  Boor bit set houder kunstgebit. Maak kennis met jouw perfecte partner in klusverhalen! Deze boor bit houder is gemaakt van duurzaam plastic en is jouw sleutel tot moeiteloos en georganiseerd klussen. Met maar liefst 28 boorposities is onze bit houder klaar om aan al jouw klusbehoeften te voldoen.

  Cursus Tandkristallen plaatsen (incl. starterkit)

  Prijs € 225,00
  Beschikbaarheid: 20 In voorraad

  Tandkristallen cursus nodig? Een tandkristal plaatsen leer je met de cursus & het de gratis starterkit van X-treme Smile. Het professioneel zetten van een tandsierraad vergt enige kennis en niet te vergeten de juiste producten. Wij bieden u de beste producten, zodat uw klant zo lang mogelijk plezier heeft van uw behandeling. Superrrr! Geef jouw klanten een stralende smile met een *BLING*!

  spraypaybanner-336x280v1.jpg in3 termijnen betalen permanent make up opleiding cursus.png

  Cursus Tanden Bleken

  Prijs € 499,00
  Beschikbaarheid: Niet voorradig

  Cursus tanden bleken volgen? Een tandenbleek opleiding volg je het best met X-treme Smile. Vanwege onze achtergrond in de tandheelkunde kunnen we jou leren hoe je tanden bleken veilig uitvoert en met de beste resultaten. Je opent met onze opleiding tanden bleken je eigen tandenbleker salon. Wij weten wat belangrijk is bij een behandeling, waar je op moet letten, wanneer je een behandeling wel uitvoert, maar belangrijker nog; wanneer niet! Want je werkt toch met mensen en hebt ook de maken met hun gezondheid & welzijn. Dit leren we ook graag aan u. En als u het niet weet, dan krijgt u hulp van 1 van onze tandheelkundige professionals. 

  spraypaybanner-336x280v1.jpg in3 termijnen betalen permanent make up opleiding cursus.png

  Product toegevoegd aan vergelijking