Ultrasoonreinigers & Sterilisators

Vindt de ultrasoonreiniger of sterilisator die bij jouw tattoo studio, schoonheidssalon of wimpersalon past. Ook voor ambulant geschikt. Ultrasoonreiniger of ultrasonic reiniger / cleaner voor jouw schoonheidssalon of skin clinic. Het schoonmaken van je kwasten en ander materiaal door middel van trillingen.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Portable Ultrasoon reiniger roze

  Prijs € 19,95
  Beschikbaarheid: 1 In voorraad

  Portable Ultrasoon reiniger roze! Reinig je beauty tools, kwasten en ander gereedschap in je schoonheidssalon altijd en overal. Deze compacte ultrasoonreiniger is ideaal, want je kunt hem draadloos gebruiken en wanneer de accu leeg is laad je hem weer op met een USB kabel. Je kan hem dus ook als ambulant apparaat gebruiken of juist op die plekken waar geen stopcontact voor handen is.

  Portable Ultrasoon reiniger Kermit

  Prijs € 23,95
  Beschikbaarheid: 10 In voorraad

  Portable Ultrasoon reiniger Kermit! Reinig je beauty tools, kwasten en ander gereedschap in je schoonheidssalon altijd en overal. Deze compacte ultrasoonreiniger is ideaal, want je kunt hem draadloos gebruiken en wanneer de accu leeg is laad je hem weer op met een USB kabel. Je kan hem dus ook als ambulant apparaat gebruiken of juist op die plekken waar geen stopcontact voor handen is.

  Ultrasoon Reiniger 0,8L

  Prijs € 39,95
  Beschikbaarheid: 1 In voorraad

  De ultrasoon reiniger is ideaal om verschillende producten te reinigen. Denk aan sieraden of gereedschap dat je gebruikt in een tandartspraktijk of mondhygiënist. De ultrasoon reiniger maakt gebruik van hoge trillingen, door die trillingen worden er miljoenen piepkleine belletjes gevormd in de vloeistof. Wanneer deze belletjes imploderen. Komen er zeer effectieve drukgolven vrij. Waardoor de vuile deeltjes verwijderd worden.

  UV-C Sterilisator Blauw

  Prijs € 49,00
  Beschikbaarheid: 3 In voorraad

  Met een UV sterilisator desinfecteer jij al je metalen materiaal als scharen, tangen, bokkenpootjes. In jouw salon is alles schoon! Het desinfectie apparaat heeft een straling van 254mn. Door de UV stralingen zijn de instrumenten en gereedschappen makkelijk schoon te krijgen.

  Digitale Ultrasoon Reiniger 0.6L - 35W

  Prijs € 69,95
  Beschikbaarheid: 24 In voorraad

  De ultrasoon reiniger is ideaal om verschillende producten te reinigen. Denk aan sieraden of gereedschap dat je gebruikt in een tandartspraktijk of mondhygiënist. De ultrasoon reiniger maakt gebruik van hoge trillingen, door die trillingen worden er miljoenen piepkleine belletjes gevormd in de vloeistof. Wanneer deze belletjes imploderen. Komen er zeer effectieve drukgolven vrij. Waardoor de vuile deeltjes verwijderd worden. Er zitten 5 verschillende digitale timer instellingen op, wat natuurlijk super handig is!r

  Hetelucht Hoge Temperatuur Sterilisator 1.8l

  Prijs € 80,00
  Beschikbaarheid: 9 In voorraad

  Met de hetelucht hoge temperatuur sterilisator kun je jouw gereedschap steriliseren, dus zijn je instrumenten altijd vrij van virussen en bacteriën. Temperatuur van sterilisatie proces is 200 graden celcius. Bij 125° Celcius zijn na 15 minuten 99 % van alle bacteriën vernietigd. Zeer geschikt voor kleine (pedicure) instrumenten.

  Product toegevoegd aan vergelijking