Hygiëne

Alle artikelen die te maken hebben met hygiëne. U kunt denken aan alcohol, vlak desinfectie, meliseptol, handdesinfectie, covid preventie en reiniging- en schoonmaakproducten.

Actieve filters

Kunststof trechter Mini

Prijs € 0,99
Beschikbaarheid: 79 In voorraad

Kunststof trechter van stabiel polypropyleen is geschikt voor het eenvoudig vullen van flessen en recipiënten met verschillende vloeistoffen of poeders. De trechter heeft een praktisch oog en kan na gebruik bijv. worden opgehangen om te drogen. U kunt de trechters in diverse, op uw behoeften afgestemde formaten bestellen.

Wegwerp Scheermesjes 5st. Elina

Prijs € 1,20
Beschikbaarheid: 36 In voorraad

Ideaal wanneer je behandelingen geeft waarbij lichaamshaar niet gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan laseren of IPL behandelingen. Hoe vaak gebeurt het dat een klant niet voorbereid op de afspraak komt? Precies. Elina scheermesjes zorgen zachtjes voor een glad resultaat.

  • Inhoud: 5 messen
  • Dubbele RVS messen met Aloë Vera glijstrip

Schuursponsjes 10st.

Prijs € 1,20
Beschikbaarheid: 74 In voorraad

Schuursponsjes. Iedere schoonheidssalon heeft een keuken of oppervlakken met verontreinigde oppervlakken. Juist voor die oppervlakken is een schuurspons een perfect hulpmiddel, zodat alles weer stralend en schoon is voor de volgende klant.

Product toegevoegd aan vergelijking