Tanden bleken

Professioneel tanden bleken leer je bij X-treme Smile. Met onze tandenbleek gels, bleekkits en professionele cursus of opleiding, ligt deze schitterende wereld aan jouw voeten.

Actieve filters

Tandendoosje sleutelhanger

Normale prijs € 0,95Prijs € 0,57
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 100 In voorraad

De tand / kies sleutelhanger is meteen een opbergdoosje voor je tanden. Dit is perfect promotiemateriaal voor de tandheelkunde. Leuke give-away. Handig als je je melktanden onderweg verliest. In dit tandendoosje bewaar je ze veilig totdat je weer thuis aangekomen bent.

Wattenschijfjes

Normale prijs € 1,12Prijs € 0,90
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 1 In voorraad

Wattenschijfjes voor het verwijderen van bleekgel of voor het gebruik van het afhalen van make-up. Ook geschikt voor gebruik bij permanente make-up.

Houtskool Poetspoeder

Normale prijs € 5,95Prijs € 1,49
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 72 In voorraad

Houtskool tandenpoetsmiddel. De rage en hit van afgelopen jaar. Uw tanden zwart poetsen met houtskool poeder. 100% natuurlijk.

Houten knopen tand/kies (5st.)

Normale prijs € 1,50Prijs € 1,20
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 19 In voorraad

Knopen in de vorm van een tand. Een zakje met 5 houten knopen in de vorm van een tand/kies. De knopen hebben 2 naaigaatjes.

Tandkristallen Poster A4

Normale prijs € 1,85Prijs € 1,11
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 200 In voorraad

Poster om je tandkristallen mee te promoten. Prachtig, kleurrijk en trekt direct de aandacht. Stop hem in een mooi lijstje en zet hem op de balie.

Sleutelhanger Tand / kies met gezichtje

Normale prijs € 1,95Prijs € 1,66
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 87 In voorraad

De sleutelhanger Tand / kies vorm met gezichtje. De sleutelhanger is gemaakt van stevig materiaal, en raakt niet makkelijk bekrast. Handig voor aan uw sleutels of leuk om weg te geven.

Puntenslijper Tand div kleuren

Normale prijs € 1,95Prijs € 1,17
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 15 In voorraad

Deze puntenslijpers in de vorm van een tand / kies. Leuk als cadeau in de tandartspraktijk of mondhygiënist. Beschikbaar in diverse kleuren. De puntenslijpers zijn opgedeeld in twee delen. Eén kant waar alle hout snippers in komen en aan de andere kant zit de slijper.

Tand Zandloper / Poetstimer

Normale prijs € 1,95Prijs € 1,27
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 20 In voorraad

Poetstimer / zandloper met een duur van 3 minuten. Leuk voor in de cadeau mand bij een tandarts praktijk. Natuurlijk ook handig om te gebruiken bij het poetsen, zodat je kinderen lang genoeg poetsen. De buitenkant van de zandloper is gemaakt van plastic, en de binnenkant is gemaakt van glas.

Product toegevoegd aan vergelijking