Tanden bleken

Professioneel tanden bleken leer je bij X-treme Smile. Met onze tandenbleek gels, bleekkits en professionele cursus of opleiding, ligt deze schitterende wereld aan jouw voeten.

Actieve filters

Tandendoosje sleutelhanger

Prijs € 0,95
Beschikbaarheid: 55 In voorraad

De tand / kies sleutelhanger is meteen een opbergdoosje voor je tanden. Dit is perfect promotiemateriaal voor de tandheelkunde. Leuke give-away. Handig als je je melktanden onderweg verliest. In dit tandendoosje bewaar je ze veilig totdat je weer thuis aangekomen bent.

Puntenslijper Tand div kleuren

Prijs € 1,95
Beschikbaarheid: 15 In voorraad

Deze puntenslijpers in de vorm van een tand / kies. Leuk als cadeau in de tandartspraktijk of mondhygiënist. Beschikbaar in diverse kleuren. De puntenslijpers zijn opgedeeld in twee delen. Eén kant waar alle hout snippers in komen en aan de andere kant zit de slijper.

Tand Zandloper / Poetstimer

Prijs € 1,95
Beschikbaarheid: 20 In voorraad

Poetstimer / zandloper met een duur van 3 minuten. Leuk voor in de cadeau mand bij een tandarts praktijk. Natuurlijk ook handig om te gebruiken bij het poetsen, zodat je kinderen lang genoeg poetsen. De buitenkant van de zandloper is gemaakt van plastic, en de binnenkant is gemaakt van glas.

Product toegevoegd aan vergelijking