Tanden bleken

Professioneel tanden bleken leer je bij X-treme Smile. Met onze tandenbleek gels, bleekkits en professionele cursus of opleiding, ligt deze schitterende wereld aan jouw voeten.

Actieve filters

Tandendoosje sleutelhanger

Prijs € 0,95
Beschikbaarheid: 55 In voorraad

De tand / kies sleutelhanger is meteen een opbergdoosje voor je tanden. Dit is perfect promotiemateriaal voor de tandheelkunde. Leuke give-away. Handig als je je melktanden onderweg verliest. In dit tandendoosje bewaar je ze veilig totdat je weer thuis aangekomen bent.

Puntenslijper Tand div kleuren

Prijs € 1,95
Beschikbaarheid: 12 In voorraad

Deze puntenslijpers in de vorm van een tand / kies. Leuk als cadeau in de tandartspraktijk of mondhygiënist. Beschikbaar in diverse kleuren. De puntenslijpers zijn opgedeeld in twee delen. Eén kant waar alle hout snippers in komen en aan de andere kant zit de slijper.

Tand Zandloper / Poetstimer

Prijs € 1,95
Beschikbaarheid: 19 In voorraad

Poetstimer / zandloper met een duur van 3 minuten. Leuk voor in de cadeau mand bij een tandarts praktijk. Natuurlijk ook handig om te gebruiken bij het poetsen, zodat je kinderen lang genoeg poetsen. De buitenkant van de zandloper is gemaakt van plastic, en de binnenkant is gemaakt van glas.

Mondspreider per stuk verpakt

Prijs € 1,99
Beschikbaarheid: 97 In voorraad

Een mondspreider of mondklem is een soort plastic bitje dat er voor zorgt dat de tanden vrij blijven van de lippen. De mondspreider is flexibel waardoor je deze eenvoudig in kunt brengen bij de cliënt of patiënt zonder enige vorm van discomfort.

Mondspreider per stuk verpakt

Prijs € 1,99
Beschikbaarheid: 82 In voorraad

Professionele mondspreiders welke bij iedere whitening behandeling gebruikt worden. Mondspreiders zorgen voor een goed werkgebied voor de tandcosmeticus / tandarts / mondhygiëniste, maar belangrijker is wellicht nog dat zij de lippen vrij houden van de te behandelen elementen.

Let op: u moet minstens stuks toevoegen voor dit product.

Product toegevoegd aan vergelijking