Wimperlijm

Wimperlijm voor het plaatsen van wimperextensions. Plaats de extensions met lange houdbaarheid en goede retentie.

Subcategorieën

  Actieve filters

  IB Ultra Bonding Wimperlijm 5 ml

  Prijs € 19,95
  Beschikbaarheid: 6 In voorraad

  De wimperlijm Ultra Bonding Glue 5ml is een sterke wimperlijm (Lash Glue) in premium kwaliteit die speciaal is ontwikkeld voor professioneel gebruik in permanente wimperextensions met individuele haren. Ultimate Bond Glue is een wimperlijm die snel droogt. Het is ideaal voor de 1:1 wimpertechniek en de wimpervolumetechniek. De Lash Glue is waterdicht, medische kwaliteit en bijna geur- en dampvrij.

  IB Ultra Super Wimperlijm 5 ml

  Prijs € 19,95
  Beschikbaarheid: 13 In voorraad

  IB Ultra Super Wimperlijm voor wimperextensions is een zeer sterkte lijm voor extensions en is speciaal bedoeld voor de professional. De extensionslijm zorgt voor een probleemloze verwerking van de wimpers. Deze zeer snel drogen wimperlijm heeft de kleur zwart en heeft een lange retentie en houdbaarheid.

  IB Master Glue Wimperlijm 5 ml

  Prijs € 22,95
  Beschikbaarheid: 5 In voorraad

  IB Master Glue Wimperlijm voor wimperextensions is een zeer sterkte lijm voor extensions en is speciaal bedoeld voor de professional. De Master Glue hecht binnen 5 seconden aan de extensions en blijft tot wel 7 weken zitten, hoe handig is dat? Ook heeft de lijm een zwarte kleur zodat het niet opvalt. 

  Product toegevoegd aan vergelijking