Tandkristallen

Tandkristallen plaatsen van Swarovski, doe je zoals de tandarts dat doet. Met Blinq*! Blinq* staat garant voor hoogwaardige producten die in de tandheelkunde gebruikt worden. Zo bent u er van verzekerd dat uw klanten kwaliteit krijgen en heel veel plezier van hun tandkristal.

Actieve filters

Tandkristallen Poster A4

Normale prijs € 1,85Prijs € 1,11
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 197 In voorraad

Poster om je tandkristallen mee te promoten. Prachtig, kleurrijk en trekt direct de aandacht. Stop hem in een mooi lijstje en zet hem op de balie.

Wattenrollen van katoen

Normale prijs € 2,49Prijs € 1,00
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 151 In voorraad

Wattenrollen van katoen zijn handig in de tandartspraktijk, maar ook bij andere behandelingen. Ze zijn sterk absorberend. Verpakt in bundels van 50 stuks.

Nail Art Wiel Roze

Normale prijs € 2,95Prijs € 2,36
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 166 In voorraad

Nail art container / wiel met 12 compartimenten, voor het opbergen van uw strass of Swarovski kristallen.

Tandkristallen Aftercare leaflet 25st

Normale prijs € 4,95Prijs € 2,97
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 37 In voorraad

Tandkristallen nazorg formulieren zijn super handig! Klanten bellen of appen je na de tijd niet meer, want je geeft ze alle informatie gewoon heel professioneel mee. Waar moeten ze rekening mee houden, wat mag wel, wat mag niet. Het staat er allemaal op. 

Swarovski tandkristallen - Ster Aurora

Normale prijs € 12,95Prijs € 7,77
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 189 In voorraad

Set van 5 originele Swarovski tandkristallen in de vorm van een sterretje in de veelkleurige aurora vorm. Wees zelf het stralende sterretje en het middelpunt van de belangstelling met deze stralende sparkle in jouw mond.

Swarovski tandkristallen - Ster Aurora

Normale prijs € 12,95Prijs € 7,77
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 194 In voorraad

Set van 5 originele Swarovski tandkristallen in de vorm van een sterretje. Wees zelf het stralende sterretje en het middelpunt van de belangstelling met deze stralende sparkle in jouw mond.

Swarovski tandkristallen - Light Amethyst

Normale prijs € 12,95Prijs € 7,77
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 49 In voorraad

Tandkristallen van Swarovski. Set van 25 originele Swarovski tandkristallen ter aanvulling van uw assortiment of als refill. Niets behoudt zijn glans en glinstering zo lang en zo mooi als een Swarovski. De standaard heldere Swarovski kristal is de meest gekozen tandkristal. Logisch, wie weerstaat die schitterende sparkle!

Product toegevoegd aan vergelijking