Reiniging & Schoonmaak

Ook in je salon moeten tunieken gewassen worden of vuilniszakken geleegd worden. Alles op het gebied van reinigen en schoonmaken vind je in dit deel van onze webwinkel.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Schuursponsjes 10st.

  Prijs € 1,20
  Beschikbaarheid: 74 In voorraad

  Schuursponsjes. Iedere schoonheidssalon heeft een keuken of oppervlakken met verontreinigde oppervlakken. Juist voor die oppervlakken is een schuurspons een perfect hulpmiddel, zodat alles weer stralend en schoon is voor de volgende klant.

  Wasmiddel Witte Was 1l. Elina

  Prijs € 1,60
  Beschikbaarheid: 2 In voorraad

  6Ook jouw werkschorten, handdoeken of tunieken wassen en zorgen dat ze met een heerlijke geur weer fris aangetrokken kunnen worden? Elina voor de witte was zorgt er voor dat uw werkkleding schoon en fris is na iedere wasbeurt. Voor een stralend witte was.

  • -   Bonte of gekleurde was
  • -   Inhoud: 1 liter
  • -   Vloeibaar

  Wasmiddel Gekleurde Was 1l. Elina

  Prijs € 1,60
  Beschikbaarheid: 1 In voorraad

  Ook jouw werkschorten of tunieken wassen en zorgen dat ze met een heerlijke geur weer fris aangetrokken kunnen worden? Elina voor de bonte of gekleurde was zorgt er voor dat uw werkkleding schoon en fris na iedere wasbeurt.

  • -   Bonte of gekleurde was
  • -   Inhoud: 1 liter
  • -   Vloeibaar

  Frezenborstel / Instrumentenborstel Nylon...

  Prijs € 3,10
  Beschikbaarheid: 21 In voorraad

  Frezenborstel van nylon voor het reinigen van je frezen en bitjes. Dit is een nylon freesborsteltje voor het grondig reinigen van freesbitjes, nageltangen en voetenvijlen. Het borsteltje is dubbelzijdig met aan de ene kant een bredere borstel en aan de andere kant een smal frezenborsteltje, zodat je makkelijk bij de kleine hoekjes komt.

  Product toegevoegd aan vergelijking