Behandelingen

Producten die gebruikt kunnen worden als complete anti-aging behandeling, maar die tevens als kuur gebruikt kunnen worden of als deelbehandeling uit een behandelplan voor het verstrakken en verjongen van de huid.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Make-up remover pads Aloë Vera

  Normale prijs € 4,95Prijs € 2,48
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 33 In voorraad

  De lotionhoudende Bel Eye Make-up Remover Pads + Aloë Vera verwijderen op milde en grondige wijze waterproof oogmake-up.

  Glycosal peeling - Kosei

  Normale prijs € 25,44Prijs € 16,54
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 7 In voorraad

  Glycosal Peeling is een peeling op basis van 3 zuren: glycolzuur , salicylzuur en hyaluronzuur om de huid te exfoliëren, de epidermale vernieuwing te stimuleren, oneffenheden en onvolkomenheden te verbeteren, zwarte vlekken te verminderen en de textuur te verbeteren (met minder zichtbare poriën).

  Mela-Xpert Anti-pigmentatie - Kosei

  Normale prijs € 32,95Prijs € 23,07
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 11 In voorraad

  Crème voor pigmentatie vlekken op het gezicht, de handen, het decolleté. Mela Xpert egaliseert de pigmentatie, maakt de pigmentatie lichter, waardoor een meer uniforme huidskleur naar voren komt.

  Spicules / Fractional Needling 10st.

  Normale prijs € 49,95Prijs € 44,96
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 856 In voorraad

  Spicules voor het fractional needling zijn afkomstig van een spons uit de zee. Spicules kunnen worden gebruikt in combinatie met een serum. Wanneer deze in de huid gewreven worden blijven deze tot 72 uur zitten, waarna ze de hulpstoffen langzaam afgeven. Spicules kunnen worden bekeken als natuurlijke peeling.

  Witte Spicules / Fractional Needling 10st.

  Normale prijs € 99,50Prijs € 84,58
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 14 In voorraad

  Spicules voor het fractional needling zijn afkomstig van een spons uit de zee. Spicules kunnen worden gebruikt in combinatie met een serum. Wanneer deze in de huid gewreven worden blijven deze tot 72 uur zitten, waarna ze de hulpstoffen langzaam afgeven en de huid continu signalen stuurt. Spicules kunnen worden bekeken als natuurlijke peeling.

  DermaLastyl Elastine...
  -€ 20,00
  • -€ 20,00

  DermaLastyl Elastine Infusion Therapie

  Normale prijs € 300,00Prijs € 280,00
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: Niet voorradig

  Dermalastyl Elastine Infusion is een salonbehandeling voor huidspecialisten, die het mogelijk maakt om tot 2 jaar elastineverlies terug te plaatsen in de huid per behandeling. 

  Product toegevoegd aan vergelijking