Behandelingen

Producten die gebruikt kunnen worden als complete anti-aging behandeling, maar die tevens als kuur gebruikt kunnen worden of als deelbehandeling uit een behandelplan voor het verstrakken en verjongen van de huid.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Glycosal peeling - Kosei

  Prijs € 25,44
  Beschikbaarheid: 26 In voorraad

  Glycosal Peeling is een peeling op basis van 3 zuren: glycolzuur , salicylzuur en hyaluronzuur om de huid te exfoliëren, de epidermale vernieuwing te stimuleren, oneffenheden en onvolkomenheden te verbeteren, zwarte vlekken te verminderen en de textuur te verbeteren (met minder zichtbare poriën).

  Spicules / Fractional Needling 10st.

  Prijs € 49,95
  Beschikbaarheid: 704 In voorraad

  Spicules voor het fractional needling zijn afkomstig van een spons uit de zee. Spicules kunnen worden gebruikt in combinatie met een serum. Wanneer deze in de huid gewreven worden blijven deze tot 72 uur zitten, waarna ze de hulpstoffen langzaam afgeven. Spicules kunnen worden bekeken als natuurlijke peeling.

  Witte Spicules / Fractional Needling 10st.

  Prijs € 99,50
  Beschikbaarheid: 10 In voorraad

  Spicules voor het fractional needling zijn afkomstig van een spons uit de zee. Spicules kunnen worden gebruikt in combinatie met een serum. Wanneer deze in de huid gewreven worden blijven deze tot 72 uur zitten, waarna ze de hulpstoffen langzaam afgeven en de huid continu signalen stuurt. Spicules kunnen worden bekeken als natuurlijke peeling.

  Product toegevoegd aan vergelijking