Harskorrels & Discs

Harde striploze hars is er voor verschillende toepassingen: brazilian wax, ontharen van de schaamstreek dus, maar ook voor het waxen van oksels. Striploze hars plakt bijna niet aan de huid en is (mits op de juiste temperatuur aangebracht) ook geschikt voor dikkere, kortere en/of stuggere haren. Harsen met Brazilian Hard Wax is vaak minder pijnlijk dan harsen met een strippenhars. 

Subcategorieën

  Actieve filters

  Doll Harskorrels Kristal Flexiwax 800g Oranje

  Prijs € 15,95
  Beschikbaarheid: 20 In voorraad

  Kristal Flexiwax. Harde striploze hars zonder colophonium (rosin) èn zonder rosinaten. Flexiwax is een makkelijke hars in gebruik. Zowel geschikt voor het harsen van kleine gevoelige delen als voor grotere oppervlakten. De hars is zeer dun aan te brengen. De haren worden zeer stevig in de hars ingekapseld tijdens het afkoelen en stollen van de vloeibare hars. 1 x aanbrengen is genoeg!

  Hars Schijven - Honingwax hars 1kg discs

  Prijs € 12,95
  Beschikbaarheid: 24 In voorraad

  De honinghars en wax in discs of schijfjes van Byothea is van 100%Italiaanse kwaliteit. Dit harstype is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige delen zoals gezicht, oksels, bikinilijn en een Brazilian of Boyzilian omdat de hars zich vooral op/om de haren hecht en niet aan de huid

  Mineral Film Wax Harskorrels Tourmaline 1 Kg

  Prijs € 14,95
  Beschikbaarheid: 25 In voorraad

  De Hot wax Tourmaline een lage temperatuur natuurlijke wax en uiterst geschikt voor het verwijderen van (dons)haartjes op het gezicht, maar ook zeker de perfecte wax voor het ontharen van de intieme zones. In menig waxsalon wordt de Hot wax Tourmaline gebruikt bij de Brazilian- en Boyzilian wax-methoden. De wax ruikt heerlijk en is makkelijk in gebruik.

  Mineral Film Wax Harskorrels Silver 1 Kg

  Prijs € 14,95
  Beschikbaarheid: 33 In voorraad

  De Hot wax Silver is een lage temperatuur natuurlijke wax en uiterst geschikt voor het verwijderen van (dons)haartjes op het gezicht, maar ook zeker de perfecte wax voor het ontharen van de intieme zones. In menig waxsalon wordt de Hot wax Silver gebruikt bij de Brazilian- en Boyzilian wax-methoden. De wax ruikt heerlijk en is makkelijk in gebruik.

  Product toegevoegd aan vergelijking