Harskorrels & Discs

Harde striploze hars is er voor verschillende toepassingen: brazilian wax, ontharen van de schaamstreek dus, maar ook voor het waxen van oksels. Striploze hars plakt bijna niet aan de huid en is (mits op de juiste temperatuur aangebracht) ook geschikt voor dikkere, kortere en/of stuggere haren. Harsen met Brazilian Hard Wax is vaak minder pijnlijk dan harsen met een strippenhars. 

Subcategorieën

  Actieve filters

  Doll Hars Schijven - Azuleen 400gr.

  Normale prijs € 6,95Prijs € 5,56
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 24 In voorraad

  Hars schijven / wax discs - azuleen harsschijven in tube. Er zitten 20 harsdiscs in een verpakking. Geschikt voor de gevoelige huid.

  Doll Hars Schijven - Pink Titanium 400g.

  Normale prijs € 6,95Prijs € 5,56
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 24 In voorraad

  Pink titanium hars schijven in tube. Deze elastische harde wax in discs is geschikt voor een gevoelige huid. Deze harde wax is geschikt om haren te verwijderen op gevoelige plekken.

  Hars Schijven - Honingwax hars 1kg discs

  Normale prijs € 12,95Prijs € 10,36
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 24 In voorraad

  De honinghars en wax in discs of schijfjes van Byothea is van 100%Italiaanse kwaliteit. Dit harstype is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige delen zoals gezicht, oksels, bikinilijn en een Brazilian of Boyzilian omdat de hars zich vooral op/om de haren hecht en niet aan de huid

  Mineral Film Wax Harskorrels Tourmaline 1 Kg

  Normale prijs € 14,95Prijs € 11,96
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 26 In voorraad

  De Hot wax Tourmaline een lage temperatuur natuurlijke wax en uiterst geschikt voor het verwijderen van (dons)haartjes op het gezicht, maar ook zeker de perfecte wax voor het ontharen van de intieme zones. In menig waxsalon wordt de Hot wax Tourmaline gebruikt bij de Brazilian- en Boyzilian wax-methoden. De wax ruikt heerlijk en is makkelijk in gebruik.

  Mineral Film Wax Harskorrels Silver 1 Kg

  Normale prijs € 14,95Prijs € 11,96
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 33 In voorraad

  De Hot wax Silver is een lage temperatuur natuurlijke wax en uiterst geschikt voor het verwijderen van (dons)haartjes op het gezicht, maar ook zeker de perfecte wax voor het ontharen van de intieme zones. In menig waxsalon wordt de Hot wax Silver gebruikt bij de Brazilian- en Boyzilian wax-methoden. De wax ruikt heerlijk en is makkelijk in gebruik.

  Mineral Film Wax Harskorrels Gold 1 Kg

  Normale prijs € 14,95Prijs € 11,96
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 19 In voorraad

  De Hot wax Gold is een lage temperatuur wax en uiterst geschikt voor het verwijderen van (dons)haartjes op het gezicht, maar ook zeker de perfecte wax voor het ontharen van de intieme zones. In menig waxsalon wordt de Hot wax Gold gebruikt bij de Brazilian- en Boyzilian wax-methoden. De wax ruikt heerlijk en is makkelijk in gebruik.

  Product toegevoegd aan vergelijking