Over ons & ons opleidingscentrum en groothandel

Laten we gewoon eens bij het begin beginnen. Dat vertelt het makkelijkst. In 2010 hebben wij onze deuren kleinschalig geopend en nu zijn we inmiddels vele jaren verder. Door de jaren heen is ons assortiment langzaam groter geworden en het assortiment blijft ook groter worden. Onze klanten kunnen bij ons aangeven wat er in ons assortiment ontbreekt en dan gaan wij kijken wat we daar mee kunnen.

Onze filosofie:

Dit geeft eigenlijk al deels aan hoe wij als bedrijf werken. We doen alles met een persoonlijke touch. We hebben aandacht voor de klanten en we willen altijd even weten hoe het met je gaat, waar we kunnen helpen of wat we anders kunnen doen. Ken je die groothandelaren die zo groot geworden zijn en hun klanten niet meer kennen? Nou, dat zijn wij niet (aldus onze klanten). Hoewel we al jaren meedraaien, doen we toch echt ons best om contact te houden met de klanten. We benaderen echt niet alles met een puur zakelijke blik, want zakelijk kan best hand in hand gaan met vriendelijkheid en een persoonlijke benadering. We werken immers samen met de klant. En waarom moeten we onszelf zo serieus nemen? Zolang we ons werk, onze klanten en onze producten serieus nemen, vinden wij dat we het goed doen en kunnen we ons werk lachend doen. Alles is mensenwerk, dus ook foutjes maken we soms :| , maar we zijn niet te bang om dat toe te geven. Immers, waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt, maar het streven blijft altijd perfectie, want klanttevredenheid is onze prioriteit.

Ons streven is een klant zo goed mogelijk, zo persoonlijk mogelijk én zo snel mogelijk helpen tot in perfectie. Maar altijd met een persoonlijke touch!

Wat maakt ons sterk?

Wat ons sterk maakt is onze flexibiliteit en snelheid. Doordat we niet als iedere grote organisatie aan strikte regels gebonden zijn, kunnen we vaak net even dat beetje service extra geven en dat stukje extra aandacht. Wat wél belangrijk is, is dat we snel kunnen leveren en natuurlijk direct uit eigen voorraad. En dat kunnen we en daar staan we bekend om. Yes!

Onze opleidingen:

Ook dit is een belangrijk punt van ons bedrijf. We zijn niet zo'n opleidingscentrum dat iedere behandeling maar aan wil bieden, omdat we zo meer geld kunnen omzetten en meer klanten uit die vijver kunnen vissen. Natuurlijk is dat belangrijk, want ook wij willen een leuke boterham op tafel neerzetten, maar dat is niet de topprioriteit. Aan het aantal trainingen dat we aanbieden zie je al dat dat niet de meeste zijn. Waarom? Simpel. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Als je iets leert, dan wil je dat leren van een professional en niet van een manusje van alles. Je wilt de ins en de outs weten en geen globale uitleg en vervolgens moet je het maar uitzoeken. Je wilt resultaat en je bent een professional en dat wil je ook aan je klanten geven. Daarom hebben wij voor elke opleiding een trainster die op haar vakgebied een expert is. We willen alleen de beste, zodat jij, onze klant, ook het beste krijgt. Je bent na de tijd ook ons visitekaartje, dus hoe beter werk wij leveren, hoe meer jij het aan je collega's doorvertelt. En dat willen we!

Onze trainingsruimte:

Onze trainingsruimte is van alle gemakken voorzien. Onze trainingsruimte is zo ingericht dat wij kleinere groepen een gedegen opleiding kunnen geven en altijd in een ongedwongen sfeer. Voel je vrij bij ons en haal het beste uit jezelf.

Trainingsruimte van beauty groothandel en academie Oxiwhite

Product toegevoegd aan vergelijking