PMU Apparatuur

Al onze apparatuur voor permanenten make-up voldoen aan de richtlijnen van de GGD en de huidige wetgeving. Onze apparatuur is van Duits fabricaat. Dat wil zeggen dat wij uitsluitend hoogstaande techniek en kwalitatief perfecte machines leveren.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Feelgood Easy 2 PMU apparaat zonder opleiding

  Normale prijs € 1.149,00Prijs € 804,30
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: Niet voorradig

  Het Feelgood Easy 2 PMU make up apparaat (Symphony II) is een geweldig beginnersapparaat van Duitse topkwaliteit. Met een prima prijs / kwalitieitsverhouding is de Feelgood Easy 2 een betrouwbare partner voor het plaatsen van permanente make-up.

  Feelgood Flamingo Deluxe PMU apparaat

  Normale prijs € 2.550,00Prijs € 1.785,00
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 2 In voorraad

  Het werken met het Feelgood Flamingo PMU apparaat is een plezier. Dit is een staaltje hoogstaande Duitse techniek samengevoegd in een fantastisch vormgegeven machine. Kan gebruikt worden in combinatie met laser en de Coolspot.

  Feelgood Easy 2 PMU apparaat + opleiding

  Normale prijs € 2.695,00Prijs € 1.886,50
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: Niet voorradig

  Privé opleiding inclusief de Easy2. Het Feelgood Easy 2 PMU make up apparaat (Symphony II) is een geweldig beginnersapparaat van Duitse topkwaliteit. Met een prima prijs / kwalitieitsverhouding is de Feelgood Easy 2 een betrouwbare partner voor het plaatsen van permanente make-up.

  Feelgood Flamingo PMU apparaat + opleiding

  Normale prijs € 3.695,00Prijs € 2.586,50
  Offer ends in:
  Beschikbaarheid: 34 In voorraad

  Opleiding met de Flamingo. Het werken met het Feelgood Flamingo PMU apparaat is een plezier. Dit is een staaltje hoogstaande Duitse techniek samengevoegd in een fantastisch vormgegeven machine uitgevoerd in volledig alluminium.

  Product toegevoegd aan vergelijking