Bleekgel & Onderhoud

Wij leveren alleen de beste producten op het gebied van tanden bleken. Een duidelijke keus voor de producten van X-treme Smile® valt dan ook niet te betwisten. Complete bleekkits voor eenmalig gebruik met de beste bleekgel zorgen voor een hygiënische werkwijze en een optimaal resultaat.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Tooth Gloss ®

  Prijs € 4,95
  Beschikbaarheid: 26 In voorraad

  Tooth Gloss. Deze kristalheldere tooth gloss zorgt voor een super shiny finish van je tanden. Worden ze witter? Nee! Lijken ze witter? Ja. Deze Tandgloss is te verkrijgen in een mooie cosmetische pomp.

  Bleekgel 10ml. (ACTIE...
  -50%
  • Aanbieding!
  • -50%

  Bleekgel 10ml. (ACTIE i.v.m. houdbaarheid)

  Normale prijs € 9,95Prijs € 4,98
  Beschikbaarheid: 904 In voorraad

  Bleekgel aanbieding. Datum houdbaar tot en met 6/2022. Ook hierna zal het nog goed zijn, maar daarna mogen wij het niet meer verkopen. Deze professionele blauwe tanden bleekgel voor stralend witte tanden is identiek aan de roze bleekgel van X-treme Smile. De kwaliteit is gelijk, de ingrediënten zijn identiek, ook deze gels zijn keurig bedrukt met de ingrediënten, houdbaarheidsdata en batchnummers.

  X-treme Smile® Bleekpen ToGo

  Prijs € 6,95
  Beschikbaarheid: 128 In voorraad

  De unieke X-treme Smile Bleekpen ToGo bevat nu geen 2 ml. meer, maar 4ml.! Dus 2 maal zoveel als een normale bleekpen. Daarnaast beschikt de X-treme Smile Bleekpen ToGo over een zero-leak mechanisme waardoor meenemen in de damestas mogelijk is en tanden voortaan overal witter gemaakt kunnen worden.

  X-treme Smile® Botanic Bleekkit 3ml

  Prijs € 9,95
  Beschikbaarheid: 77 In voorraad

  X-treme Smile is een geregistreerd merk en biedt salons de beste bleekgels voor de beste resultaten. X-treme Smile Botanic is een cosmetisch product welke minder dan 0,1% waterstofperoxide bevat of afgeeft en kan daarom veilig worden gebruikt door iedereen die niet tandarts is.

  Product toegevoegd aan vergelijking