Euroshop!

Geweldige aanbiedingen op zowel uitverkoop producten als nieuwe producten die benodigd zijn in iedere salon, kliniek of praktijk. Van vuilniszakken, tot haarborstels, tot aftersun lotions. Alles vindt u hier voor de allerlaagste prijs! Zelfs de Action kan wel inpakken!

Subcategorieën

  Actieve filters

  Elina Huidverzorging Gezichtscrème met Q10

  Prijs € 1,99
  Beschikbaarheid: 45 In voorraad

  De huidverzorgende gezichtscreme van Elina bevat twee uiterst effectieve antioxidanten en werken samen met de natuurlijke eigenschappen van de huid: Q10 is een krachtig actief ingredient dat de huid van nature voorkomt in de huid. Met het ouder worden daalt de hoeveelheid Q10 in de huid waardoor de huid minder energie heeft. 

  Handcrème Urea Elina 75ml

  Prijs € 1,00
  Beschikbaarheid: 85 In voorraad

  Deze verzorgende handcrème met urea houdt de vochtbalans optimaal op pijl. De oudere schilferige voet wordt hiermee optimaal verzorgd. Ureum wordt al sinds 1940 in cosmetica gebruikt, echt een gouwe ouwe dus! Ureum is zo bijzonder omdat het vocht vasthoudt in de huid. 

  Douchegel Sensitive Urea Elina 250ml.

  Prijs € 1,70
  Beschikbaarheid: 41 In voorraad

  Urea is een huideigen stof om het eigen vochtgehalte te reguleren. Urea is hygroscopisch en werkt waterverbindend in de bovenste huidlaag, de hoornlaag. Urea verbreekt de verbindingen tussen de dode huidcellen, waardoor vervelling ontstaat en het huidoppervlak zachter wordt. Voor de jeukende, droge en gevoelige huid.

  • Inhoud: 250ml.
  • 3% Urea

  Wegwerp Scheermesjes 5st. Elina

  Prijs € 1,20
  Beschikbaarheid: 37 In voorraad

  Ideaal wanneer je behandelingen geeft waarbij lichaamshaar niet gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan laseren of IPL behandelingen. Hoe vaak gebeurt het dat een klant niet voorbereid op de afspraak komt? Precies. Elina scheermesjes zorgen zachtjes voor een glad resultaat.

  • Inhoud: 5 messen
  • Dubbele RVS messen met Aloë Vera glijstrip

  Schuursponsjes 10st.

  Prijs € 1,20
  Beschikbaarheid: 76 In voorraad

  Schuursponsjes. Iedere schoonheidssalon heeft een keuken of oppervlakken met verontreinigde oppervlakken. Juist voor die oppervlakken is een schuurspons een perfect hulpmiddel, zodat alles weer stralend en schoon is voor de volgende klant.

  Product toegevoegd aan vergelijking