Lijst van producten op merk Byothea

Byothea is een compleet merk voor schoonheidsspecialisten dat zich richt op de natuurlijke ingrediënten. Geïnspireerd door de natuur. De producten zijn zonder parabenen - paraffine - OGM - SLS - SLES en getest op nikkel.

Byothea is een compleet merk voor schoonheidsspecialisten dat zich richt op de natuurlijke ingrediënten. Geïnspireerd door de natuur. De producten zijn zonder parabenen - paraffine - OGM - SLS - SLES en getest op nikkel. Voor de schoonheidssalon die waarde hecht aan natuurlijke producten die geen schade toebrengen aan de gezondheid.

Harsroller Honing hars 100ml.

Prijs € 1,85
Beschikbaarheid: 204 In voorraad

Harscassette Honinghars 100ml. De honinghars en wax van Byothea is van 100%Italiaanse kwaliteit. Dit harstype is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige delen zoals gezicht, oksels, bikinilijn en een Brazilian of Boyzilian omdat de hars zich vooral op/om de haren hecht en niet aan de huid

Hars / wax titanium pink 400ml blik

Prijs € 6,60
Beschikbaarheid: 13 In voorraad

Hars / wax titanium pink 400ml blik. De pink titanium hars en wax van Byothea onthaart als de beste. Dit ontharingsmiddel is van 100% Italiaanse kwaliteit. Een elastische harde wax die geschikt is voor Brazilian waxing en laat een heerlijk glad resultaat achter. Geschikt voor de gevoelige huid.

Product toegevoegd aan vergelijking