Serums

Een serum is een hooggecontreerde vloeistof voor het verbeteren van de huid en de conditie van de huid. Hyaluronzuur serums, vitamine serums, collageen serums, biorevitalisatie, vitamine C serums, maar ook een peptiden cocktail of matrix cocktail. Die vind je hier.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Desens Serum voor gevoelige huid - Kosei

  Prijs € 21,80
  Beschikbaarheid: 21 In voorraad

  Desens is een concentraat op basis van botanische extracten (calendula, zoethout, ruscus en kamille) dat de gevoelige huid helpt kalmeren. Desens kan gebruikt worden na een gezichtsbehandeling of bij neiging hebt tot irritatie, na het harsen, neiging tot roodheid, couperose of een gevoelige huid. 

  Meso Serum - Kosei MELA-XPERT

  Prijs € 24,95
  Beschikbaarheid: 10 In voorraad

  Dit serum behandelt pigmentatie en pakt ook acné littekens aan. Mela XPERT kan ingesluisd worden, maar kan ook gebruikt worden i.c.m. spicules. Het mesoserum is een concentraat op basis van zuren (melkzuur, ascorbinezuur, salicylzuur en citroenzuur) en depigmenterende stoffen (arbutine en kojinezuur).

  Presentatie:  Druppelaar 30 ml

  Meso Serum - Kosei C-OX Gestabiliseerde vitamine C

  Prijs € 24,95
  Beschikbaarheid: 22 In voorraad

  Mesoserum Vitamine C om in te sluizen. Oxideert niet! Kosei heeft een veilige formule gecreëerd die geen irritatieproblemen veroorzaakt, die niet oxideert of donkerder wordt zoals bij de meeste vitamine C-producten voor het gezicht. Kosei C-OX verliest niet zijn effectiviteit. Vitamine C is een onmisbaar serum om de huid een frisse en heldere uitstraling te geven.

  Presentatie: Druppelaar 30 ml

  Meso Serum - Kosei Matrix 3D Liftend &...

  Prijs € 24,95
  Beschikbaarheid: 23 In voorraad

  Mesoserum dat liftend en verstevigend werkt. Dit serum is op basis van een combinatie van peptiden die de aanmaak van collageen, fibronectine en hyaluronzuur stimuleren. Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.

  Geen parfum - geen alcohol - geen siliconen - vegan - diervriendelijk

  Presentatie: Druppelaar 30 ml

  Mesoserum Relax-Btx - Kosei

  Prijs € 26,90
  Beschikbaarheid: 10 In voorraad

  Mesoserum van Kosei Relax BTX is een cocktail gemaakt van een neuropeptide dat helpt spiersamentrekkingen te verminderen, hyaluronzuur als rimpelvuller en vitamine B5 dat de fibroblastsynthese regenereert en stimuleert. Een samensmelting van ingrediënten die die fijne lijntjes effectief tegengaat. Relax BTX is de ultieme fijne lijnbehandeling.

  Peptyfluid Firming Ampullen

  Prijs € 59,95
  Beschikbaarheid: Niet voorradig

  Peptyfluid Face Firming is een verstevigende oplossing. Peptyfluid Firming bevat goudsbloem, groene thee en ginseng. DMAE met de functie van een membraanstabilisator werkt op spiercontractie, waardoor de huid gaat liften. ESA-peptide-8-toxine is vergelijkbaar met botox en helpt de contractie van gezichtsspieren te verminderen die rimpels veroorzaken.

  Product toegevoegd aan vergelijking