Peptyfluid Dermopur Ampullen

Peptiden zijn zowel werkstoffen als celboodschappers die processen in het lichaam kunnen aanzetten of richting kunnen geven of zelfs niet door kunnen laten gaan zoals bepaalde schadeprocessen bijvoorbeeld. Peptiden zijn bijvoorbeeld eiwitdeeltjes die de cel vertellen dat ze collageen moet aanmaken. Dat betekent dat het proces van eerst schade maken om de boodschap voor collageenproductie door te kunnen geven niet nodig is. Wil je echter oud weefsel opruimen en daar nieuw weefsel voor teruggeven, dan is de combinatie van stukmaken (microneedling, spicules)heel erg effectief, effectiever dan alleen stuk maken om op te ruimen en simpelweg de bouwstoffen voor collageen aan te voeren.

Peptyfluid Dermopur:

Peptyfluid Face Dermopur reinigingsoplossing bevat kruiden, kaasjeskruid, paardebloemen, citroenmelisse en propolis. Arginine, glycine en proline voorkomen huidvorming en verbeteren het epidermale weefsel door de collageenproductie te bevorderen. Kopertripeptide-1 helpt bij het activeren van littekenherstelprocessen, die beschadigd huidweefsel verwijderen en herstellen. Soja-eiwitten ondersteunen de celregeneratie en zorgen voor een gladdere en egalere huid.

Peptiden hebben het vermogen om de laag dode huidcellen binnen te dringen en, belangrijker nog, ze hebben regulerende eigenschappen, dat wil zeggen ze kunnen de vitale activiteit van levende cellen beïnvloeden. Met andere woorden, met behulp van peptidecomplexen is het mogelijk om de processen die plaatsvinden in de huid, inclusief veroudering, te beheersen.

Peptiden spelen een belangrijke rol in de fysiologische en biochemische basisfuncties en reguleren alle processen die in het lichaam plaatsvinden. Ze geven de cellen van het lichaam de opdracht om hun jonge toestand te "onthouden" en de algemene verjongingsprocessen te starten. Als gevolg daarvan produceert het lichaam opnieuw de optimale hoeveelheid noodzakelijke eiwitten, de functies van organen en weefsels worden hersteld zoals op een jongere leeftijd.

Wat zijn de functies van peptiden in de huid? - Stimuleert de vorming van collageen; - Verhoogt de elasticiteit van de huid; - Stimuleert celverjonging;
- Remt ontstekingen; - Bevordert de synthese van glycosaminoglycanen; - Bevordert het herstel van de microcirculatie van bloed; - Activeert superoxide dismutase (SOD); - Verhoogt de natuurlijke mechanismen van antioxidantbescherming; - Beheersing van melaninevorming

2020245
Nieuw

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking