Glycosal peeling - Kosei

Glycolzuur verbetert de conditie van de huid. Dit actieve ingrediënt helpt dode cellen verwijderen van de hoornlaag (de meest oppervlakkige laag van de opperhuid)Glycolzuur helpt rimpels, vlekken en fijne lijntjes te vervagenOndertussen is salicylzuur ideaal voor de behandeling van mee-eters en het reguleren van de aanmaak van vet door de huid.

Wanneer een zuurpeeling uitvoeren?

Het uitvoeren van een peeling met zuren (afhankelijk van de sterkte) is een ritueel dat we regelmatig zouden moeten doen, want het is een behandeling om de conditie van de huid te verbeteren ongeacht onze leeftijd. In een jonge huid reguleert het de productie van vet, mee-eters, puistjes en puistjes vermindert. Bij een rijpe huid verbetert het de kleur, uniformiteit, textuur, rimpels, expressielijnen en onzuiverheden.

Waarvoor is de Glycosal peeling geïndiceerd?

 • De Glycosal glycolzuur peeling is geïndiceerd voor de behandeling van voortijdige rimpels, verslapping, ruwheid, droogheid en veranderingen in pigmentatie zoals melasma of "zwangerschapsmasker", doffe kleur, acne en oppervlakkige littekens.
 • Behandeling van keratosis pilaris van de armen, benen en rug.
 • Ideaal om de tekenen van veroudering in de mannenhuid te verbeteren en om pseudofolliculitis van de baard of "opstaande haren" te behandelen.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om minstens één keer per week een peeling uit te voeren, zelfs als we geen van de bovenstaande aandoeningen hebben, gewoon om de buitenste lagen van de huid te vernieuwen en onze helderheid en gladheid te verbeteren.

Hoe te gebruiken:

 1. Reinig de te behandelen huid.
 2. Vermijd het gebied rond de ogen en slijmvliezen. De Glycosal Peel kan worden aangebracht op het donkerdere gebied rond de ogen en kraaienpootjes, maar niet op het bovenste ooglid. Zorg er altijd voor dat het niet in de ogen komt, als dit gebeurt, was dan met veel water.

Behandeltijd: Tussen de 5 minuten en 30 minuten. Neutraliseren met water (afvegen met een watje bevochtigd met water of afspoelen met water). U kunt deze handeling, behalve voorschrift, maximaal 2 keer per week herhalen.

Waarschuwingen: Bij het aanbrengen van Glycosal peel met glycolzuur kan de klant een bepaalde tinteling opmerken. Dit is niet erg, echter wanneer de klant het pijnlijk vindt, dan moet de peeling geneutraliseerd worden en afgehaald worden met water. Na het aanbrengen van Glycosal peeling kan de huid enigszins strak aanvoelen en een licht doof gevoel hebben. Deze ongemakken verdwijnen vanzelf in 30 minuten. Gebruik na de behandeling Heliokos 50+ SPF zonnebrandcrème en vermijd zon tenminste 2 dagen.

Voorzorgsmaatregelen: niet behandelen bij aften (of "koortslippen"), bij een behandeling met retinoïnezuur, bij geïrriteerde of zeer gevoelige huid, niet na het harsen of na het uitvoeren van een laserbehandeling.

Je kan de peeling gebruiken in de volgende situaties:

 • aften: 4-6 weken nadat ze zijn genezen.
 • botulinumtoxine-infiltraties: 1-2 weken later.
 • collageeninfiltraties: 2 weken ervoor of erna.
 • laseren: 8 weken later.
 • harsen: 3 weken later.

3. Gebruik de volgende dag altijd zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Glycosal peeling ingrediënten

 • Glycolzuur: dit is een klein alfahydroxyzuur met een groot hydraterend, exfoliërend en regenererend vermogen. Het helpt de oppervlakkige lagen van de huid te verwijderen en stimuleert de vernieuwing van de opperhuid.
 • Salicylzuur: dit is een zuur dat bèta-hydroxyzuur (BHA) wordt genoemd en waarvan de belangrijkste actie is om in te werken op de talgklier, de productie van talg reguleert en mee-eters en puistjes vermindert.
 • Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht: kan door de opperhuid dringen en een vullend effect op rimpels genereren, evenals een hydraterend en herstellend effect. In dit product wordt het gebruikt om de irritatie van glycolzuur en salicylzuur te verminderen.
34064

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking