Sebokos anti-acne crème herstelt de balans van de huid:

78% vermindering van het aantal comedonen

80% vermindering van irritatie

Vermindert glans en vettigheid van de huid

Hoe werkt deze anti-acne crème?

Deze anti-acne crèmebehandeling werkt op de belangrijkste oorzaken:

  1. Het vermindert de productie van talg, waardoor de lelijke glans die typisch is voor een vette huid, wordt verminderd.
  2. Vermindert het aantal comedonen, die kleine gesloten puistjes die typisch zijn voor de huid met puistjes en mee-eters
  3. Vermindert ontstekingen (typisch rood graniet).
  4. Vermindert het aantal bacteriën, verantwoordelijk voor acne-laesies.
  5. Ontstopt poriën.

Ideaal voor het behandelen van de onvolkomenheden van dit type huid (mee-eters, kleine puistjes, glans, vettig uiterlijk ...)

Voor wie is Sebokos crème-gel aanbevolen voor een huid die gevoelig is voor acne?

Voor de behandeling van milde tot matige acne tijdens de adolescentie  (mee-eters, comedonen, overtollige olie ...)

Voor volwassen acne waar inflammatoire laesies (papels, puisten en cysten) overheersen; bevindt zich voornamelijk in het onderste derde deel van het gezicht (kin, periorale gebied en kaken) en gaat gepaard met een doffe huid en een onregelmatige textuur.

Volgens gegevens van de American Academy of Dermatology   treft volwassen acne 35% van de vrouwen tussen 30 en 39 jaar, 26% van de vrouwen tussen 40 en 49 jaar en niet minder dan 1 op de 6 vrouwen van 50 jaar en ouder. Het treft slechts ongeveer 7% van de mannen.

Voor een vette huid met onvolkomenheden (huid die naast vet ook kleine laesies vertoont).

Waarom komt acne voor bij volwassenen?

Onder de oorzaken kunnen we noemen: genetica, vervuiling, stress en natuurlijk hormonen (menstruatie, zwangerschap, menopauze ...).

Een van de grote verschillen tussen jeugdacne en volwassen acne is waar de laesies zich bevinden, die van de T-zone (voorhoofd, neus en omgeving van de mond) naar de U-zone gaan (jukbeenderen, kaak en nek). De aanwezigheid van de typische verheven huidlaesie (wat we een puistje zonder hoofd zouden noemen) wordt verminderd en ontstekingslaesies, zelfs pijnlijke, die vlekken of littekens achterlaten, nemen toe.

Ingrediënten

  • Glycine-lipoaminozuur + kaneelextract: het is een talgregulerend complex dat de belangrijkste oorzaken van de onbalans van de vette en acnehuid bestrijdt. Glycine is het belangrijkste en meest voorkomende aminozuur in collageen en elastine, twee fundamentele eiwitten voor het behoud van de structuur van de huid. Kaneelextract
    werkt vanwege het hoge gehalte aan actieve ingrediënten als een samentrekkend, bactericide middel tegen Cutinebacterium acnes , een van de belangrijkste bacteriën die betrokken zijn bij acne en bij ontstoken acne-laesies (rode puistjes).

Vermindert het aantal puistjes en mee-eters met 78%. Reguleert de vetproductie, vermindert roodheid, antibacteriële en antioxiderende werking.

  • Salicylzuur: Keratolytische werking, antibacteriële werking.
  • Absorberend en matterend middel: Vermindert de productie van glans en olie op de huid.

Hoe te gebruiken

In een schoonheidsbehandeling / gezichtsbehandeling kun je deze gelcrème het best aanbrengen na het verwijderen van comedonen en eventueel ná een glycosal peeling.

Voor thuisgebruik: Breng 2 keer per dag aan op een schone huid op het gezicht en/of andere aangetaste gebieden, masseer tot het volledig is opgenomen. Vermijd contact met de ogen.

Aanbeveling: Reinigen met Sebokos gel reiniger - Gebruiken in combinatie met glycosal peeling & de 24h Non Gras

340580

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking