Kan ik deze moisturizer gebruiken voor een vette huid?

Vaak bestaat het idee dat een vette huid geen hydratatie nodig heeft, maar dat klopt niet. Wat wél belangrijk is, is dat we geen onnodige vetten aan moeten brengen die het probleem alleen maar erger maken.

Vergrote poriën, mee-eters, glans en een vettig uiterlijk zijn enkele van de tekenen van een vette huid . Overtollig talg heeft verschillende oorzaken: hormonale onbalans, genetische overerving, leeftijd, klimaat, voeding en levensstijl, etc.

24h Non Gras hydraterende crème. Voor wie?

Hydratatie van de vette huid, met puistjes, neiging tot acne, bij volwassen acne. Als het klimaat waarin je leeft erg vochtig is of als je naar een land reist met een extreme luchtvochtigheid, kan deze crème je helpen je huid in perfecte conditie te houden.

De vochtinbrengende crème voor de vette huid is een echte aanrader als je in een acnebehandeling zit die irritatie of schilfering veroorzaakt, deze crème kan zorgen voor een kalmerend en hydraterend effect.

Aangeraden producten:

Sebokos reinigingsgel, Glycosal peeling, VM Premium

24h Non Gras vochtinbrengende ingrediënten:

  • Zeewier: nano-ingekapseld zeewier dat 24 uur per dag hydrateert.
  • Vitamine E: cellulaire bescherming, antioxidant, beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Hoe gebruik je Non Gras hydraterende crème?

Salongebruik: Afsluiter na een gezichtsbehandeling gericht op de vette huid.

Thuisgebruik: 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een schoon gezicht en hals en licht inmasseren tot het volledig is opgenomen. Breng daarna eventueel make-up aan. Extern gebruik. Vermijd contact met de ogen.

340660

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking