Voor wie is deze anti-rimpelcrème bedoeld?

Deze anti-rimpelcrème met druivenstamcellen en resveratrol is perfect voor de verzorging van de rijpere huid: het verbetert rimpels, puistjes, verlies van stevigheid, vergrote poriën, ongelijkmatige teint, onvolkomenheden, verlies van helderheid, droogheid ...

Werkt VM Premium Cells Cream?

Het is onmogelijk om niet ouder te worden, maar er oud uitzien kunnen we wel vorkomen en vertragen… en daar gaat het allemaal om. De ouder wordende huid manifesteert zich op vele manieren: rimpels, vlekjes, verlies van stevigheid, vergrote poriën, ongelijkmatige teint, onvolkomenheden, verlies van licht, droog ... Een van de meest interessante ingrediënten om veroudering te vertragen zijn antioxidanten, en dat is wat onze VM Premium cellen anti-rimpel crème bevat .

De textuur van VM Premium Cells Cream

Het eerste gevoel dat je hebt bij het aanbrengen van deze rimpelcrème is die van een rijke, voedende textuur die zich zeer goed verspreidt. Het is echter verrassend omdat het ondanks dat eerste gevoel heel gemakkelijk wordt geabsorbeerd zonder een vettig residu op de huid achter te laten.

De gezamenlijke werking van ingekapselde resveratrol in nanocapsules en de stamcellen van de druif maakt het mogelijk om cellen in perfecte energietoestand te krijgen, met een defensief vermogen tegen vrije radicalen. Hierdoor verleng je de levensduur van de huidcellen.

  • Behandelingscrème voor de rijpere huid
  • Helpt het verouderingsproces te vertragen en celregeneratie te stimuleren

Ingrediënten

  • Druivenstamcellen: plantenstamcellen bevatten actieve stoffen die essentieel zijn voor het leven, zoals eiwitten, lipiden, koolhydraten, mineralen en een fractie van andere componenten die kunnen helpen stamcellen en alle huidcellen te beschermen en een actie van "herstructurering en vernieuwing" uitoefenen van de opperhuid.
  • Resveratrol: het is het resultaat van het onderzoek van twee prestigieuze Amerikaanse wetenschappers naar het verlengen van de levensduur van cellen. Na verschillende onderzoeken hebben ze vastgesteld hoe resveratrol in hoge concentraties het SIRT-1-gen, ook wel het 'longevity-gen' genoemd, kon activeren.
  • Druivenpitextract: verkregen uit de zaden van Vitis vinifera , het bevat polyfenolen met antioxiderende, ontstekingsremmende en immunostimulerende eigenschappen, waardoor celregeneratiefactoren worden geactiveerd.
  • Helianthusolie: voedzaam, rijk aan essentiële omega-3 vetzuren.
  • Avocado-olie: voedzaam, rijk aan vitamine E.
  • Vitamine E: anti-vrije radicalen, antioxidant.
  • Microsferen met een matterende en lichtreflecterende werking die de huid van het gezicht verlichten, waardoor de huid er uniformer en jeugdiger uitziet.

Hoe te gebruiken

Thuisgebruik: Met deze crème heb je geen nachtcrème nodig omdat het zowel dag als nacht werkt. 's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een schoon gezicht en hals en licht inmasseren tot het volledig is opgenomen. Breng daarna eventueel make-up aan. Extern gebruik. Vermijd contact met de ogen. Het wordt aanbevolen om VM PREMIUM CELLS SERUM vóór de crème aan te brengen voor een intenser effect.

34060

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking