Huidverzorging

Huidverzorgingsproducten voor een stralende huid. Verzorgingsproducten als zonnebrand, lipverzorging met een factor, gezichtscreme, voetencreme, anti-pigmentatie, acné.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Douchegel Sensitive Urea Elina 250ml.

  Prijs € 1,70
  Beschikbaarheid: 38 In voorraad

  Urea is een huideigen stof om het eigen vochtgehalte te reguleren. Urea is hygroscopisch en werkt waterverbindend in de bovenste huidlaag, de hoornlaag. Urea verbreekt de verbindingen tussen de dode huidcellen, waardoor vervelling ontstaat en het huidoppervlak zachter wordt. Voor de jeukende, droge en gevoelige huid.

  • Inhoud: 250ml.
  • 3% Urea

  Pure Vaseline - 100% Petrolatum

  Prijs € 1,99
  Beschikbaarheid: 3 In voorraad

  Pure witte vaseline van apothekerskwaliteit in 100ml pot. Topkwaliteit voor een klein prijsje! Heideschäfer® Vaseline is puur, wit en voldoet aan de voorschriften van de Duitse Farmacopee DAB. Zuivere witte vaseline beschermt, voedt en voorkomt gebarsten huid. Zonder conserveringsmiddelen en parfum.

  Elina Huidverzorging Gezichtscrème met Q10

  Prijs € 1,99
  Beschikbaarheid: 42 In voorraad

  De huidverzorgende gezichtscreme van Elina bevat twee uiterst effectieve antioxidanten en werken samen met de natuurlijke eigenschappen van de huid: Q10 is een krachtig actief ingredient dat de huid van nature voorkomt in de huid. Met het ouder worden daalt de hoeveelheid Q10 in de huid waardoor de huid minder energie heeft. 

  Product toegevoegd aan vergelijking