Wat doet resveratrol voor de huid?

De resveratrol oefent een krachtige antioxiderende werking uit op twee niveaus: ten eerste bestrijden van bestaande vrije radicalen en ten tweede het voorkomen van nieuwe vrije radicalen.

VM Vinum - Kosei Anti-Aging Cream helpt de huid jonger, gladder en steviger aan te voelen. Het verlengt de levensduur van huidcellen met 160% en wordt beschreven als 'de beste anti-verouderingsmolecule'.

Een van de belangrijkste oorzaken van weefselveroudering wordt veroorzaakt door vrije radicalen die worden gegenereerd door blootstelling aan omgevingsinvloeden zoals UV-straling en vervuiling. Dus als we een krachtige antioxidant zoals resveratrol op de huid aanbrengen, hebben we veroudering tegengegaan. De crème is geformuleerd als een crème-gel, waardoor hij geschikt is voor alle soorten, zelfs vette huid.

Indicaties van VM Vinum Anti-aging crème

  • Anti-verouderingscrème die de huid regenereert, herstelt, voedt, hydrateert en diep verzorgt. Zorgt voor een ​​stevigere en gladdere huid en zorgt voor een stralende teint.
  • VM Vinum Cream is ideaal voor een gecombineerde huid en kan gebruikt worden vanaf het 25e levensjaar. Preventie is beter dan herstellen.

Ingrediënten van VM Vinum Anti-aging crème

  • Resveratrol:  Antioxidant gevonden in de polyfenolen van druiven en wijnranken, het is een geweldige activator van celregeneratie. Het is het resultaat van het onderzoek van twee prestigieuze Amerikaanse wetenschappers naar het verlengen van de levensduur van cellen. Na verschillende onderzoeken hebben ze vastgesteld hoe resveratrol in hoge concentraties het SIRT-1-gen, ook wel het 'longevity-gen' genoemd, kon activeren.
  • Druivenpitextract:  verkregen uit de zaden van Vitis vinifera, het bevat polyfenolen met antioxiderende, ontstekingsremmende en immunostimulerende eigenschappen, waardoor celregeneratiefactoren worden geactiveerd.
  • Helianthusolie:  voedzaam, rijk aan essentiële omega-3 vetzuren.
  • Avocado-olie:  voedzaam, rijk aan vitamine E.
  • Vitamine E:  anti-vrije radicalen, antioxidant.
  • Microsferen met een matterende en lichtreflecterende werking die de huid van het gezicht verlichten, waardoor de huid er egaler en jeugdiger uitziet.

Hoe VM Vinum Anti-aging crème te gebruiken?

Thuisgebruik: Met deze anti-verouderingscrème hoeft u geen nachtcrème te gebruiken, omdat u deze 's morgens en' s avonds op het schone gezicht, hals en decolleté kunt aanbrengen met een lichte massage totdat deze volledig is opgenomen. Breng daarna eventueel make-up aan.

340590

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking