Waar is het anti-aging serum voor? Zijn er verschillen tussen serum en crème?

Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht, Resveratrol, Druivenpitextract, Druivenpitolie en Druivenstamcellen zijn de actieve ingrediënten van dit anti-aging serum. Het serum dringt door tot de diepste lagen van de opperhuid, waardoor een "vullend" effect van de rimpel van binnenuit ontstaat.

VM Premium cellen anti-aging serum met hyaluronzuur is een van die cosmetische producten voor beginners, voor degenen die een volgende stap hebben gezet in het gebruik van cosmetica.

Serums zijn meer geconcentreerde producten met minder olie dan crèmes . Ze worden vóór crèmes aangebracht om een ​​betere opname te garanderen

Indicaties VM Premium Cells Anti-Aging Serum

Het is een krachtig concentraat dat direct inwerkt op de diepste huidlagen, waardoor rimpels gladder en "vullend" werken.

Ingrediënten van VM Premium Cells Anti-Aging Serum

  • Druivenstamcellen: Plantaardige stamcellen bevatten actieve stoffen die essentieel zijn voor het leven, zoals eiwitten, lipiden, koolhydraten, mineralen en een fractie van andere componenten die kunnen helpen stamcellen en alle huidcellen te beschermen en een actie van "herstructurering en vernieuwing" uitoefenen van de opperhuid.
  • Resveratrol: het is het resultaat van het onderzoek van twee prestigieuze Amerikaanse wetenschappers naar hoe de levensduur van cellen kan worden verlengd. Na verschillende onderzoeken hebben ze vastgesteld hoe resveratrol in hoge concentraties het SIRT-1-gen, ook wel het 'longevity-gen' genoemd, kon activeren.
  • Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht: kan doordringen tot in de diepste lagen van de opperhuid, waardoor een "vullend" effect van de rimpel van binnenuit ontstaat.
  • Druivenpitextract: verkregen uit de zaden van Vitis vinifera , het bevat polyfenolen met antioxiderende, ontstekingsremmende en immunostimulerende eigenschappen, waardoor celregeneratiefactoren worden geactiveerd.
  • Druivenpitolie: rijk aan essentiële vetzuren met een hoge huidherstellende activiteit.

Hoe VM Premium Cells Anti-Aging Serum te gebruiken

Het wordt altijd vóór de crème aangebracht met een lichte massage totdat het volledig is opgenomen. Later breng je de crème aan. Bij een vettige huid is waarschijnlijk alleen gebruik van het serum al voldoende.

In de salon: Voer de gezichtsbehandeling uit op basis van het huidtype, sluit af met het serum en het oogcontour serum en gebruik als laatste stap de VM Creme.

Thuis: Het anti-aging serum kan als make-up basis worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de make-up gelijkmatig op de huid ligt. Gebruik voor de creme altijd het serum. 

340550

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking