VM Grapeseed Facial Oil - Kosei

Gezichtsolie van druivenpitolie. Voedt en regenereert de huid zonder een vettig effect achter te laten. Wordt gemakkelijk geabsorbeerd en laat een mild aroma op de huid achter. Antioxiderende eigenschappen. Soms heb je extra voeding nodig, is je huid droog en hoeveel crème je er ook op smeert, het lijkt erop dat het niet genoeg is. Voor die gevallen is de VM Faacial Oil geschikt. Laat geen vet gevoel op de huid achter. Groot vermogen om de huid te voeden en te regenereren.

Ingrediënten VM Druivenpitolie

Druivenpitolie: Bevat linolzuur (omega-6) dat belangrijk is bij de huidregeneratieprocessen, oliezuur, fosfolipiden en fytosterolen.

Vitamine E: krachtige antioxidant die werkt als vrije anti-radicalen in de verouderingsprocessen van de huid.

Het bevat geen aardoliederivaten, siliconen of dierlijke bijproducten.

Presentatie: druppelaar 50 ml.

Hoe te gebruiken:

  • Thuis: 's Morgens en/of 's avonds 2 druppels op het gezicht aanbrengen. Als je het 's nachts doet, krijg je een beschermend effect, als je het overdag doet, een herstellend effect. Gecombineerde of vette huid heeft: 1-2 keer per week. Normaal: 2-3 keer / week. Droge huid: elke nacht.
  • In de salon: Masseer met opwaardse bewegingen in de huid. Aan te brengen op gezicht, decolleté, handen of nek.

Tips: je kunt het aanbrengen op licht vochtig haar. Breng 2 druppels product aan op de palm van je handen, wrijf ze tegen elkaar en breng zachtjes aan op de haarpunten, je haar wordt zachter en beter beschermd.

34059

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking