Hyaluronzuur mesoserum

Fill Hyaluron is een serum met alleen hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht. Het is een van de belangrijkste en meest effectieve stoffen om rimpels te verminderen. Het werkt op verschillende niveaus: hydrateert zelfs de diepste lagen van de opperhuid, vult rimpels op van binnenuit, vermindert oxidatieve stress en bevordert een correcte epidermale vernieuwing.

Hoe gebruikt u Fill Hyaluron hyaluronzuur 3%

Gebruik dit hyaluronzuurserum op een schone huid. U kunt de Kosei Fill hyaluron gebruiken in combinatie met spicules, maar u kunt het ook insluizen.

Ingrediënten Vulling Hyaluron hyaluronzuur 3%

Hyaluronzuur: laag moleculair gewicht. Vermindert oxidatieve stress. Ontstekingsremmend effect, vermindert roodheid, onderdrukt de vorming van pro-inflammatoire cytokines in keratinocyten die worden bestraald met UV-licht. Vergemakkelijkt een correcte epidermale vernieuwing (vergemakkelijkt regelmatige afschilfering en vernieuwing van het stratum corneum). Het kan zich binden aan collageen en een glycoproteïne vormen, GAG-collageen genaamd, dat de integriteit van de extracellulaire matrix handhaaft, de huid hydrateert en het transport van voedingsstoffen en ionen vergemakkelijkt.

Presentatie: druppelaar 30 ml

34052

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking