Mela-Xpert Anti-pigmentatie - Kosei

Crème voor pigmentatie vlekken op het gezicht, de handen, het decolleté. Mela Xpert egaliseert de pigmentatie, maakt de pigmentatie lichter, waardoor een meer uniforme huidskleur naar voren komt.
  • Onmiddellijke en geleidelijke huidverlichter.
  • 90% van de vrijwilligers vertoonde een afname van donkere vlekken.
  • 90% van de vrijwilligers constateerde een meer uniforme en stralende huid.

Om de werking van de depigmenterende crèmes te verbeteren , is het raadzaam om wekelijks een peeling te gebruiken op basis van alfahydroxyzuren (bijv. Glycosal Peeling) om de buitenste cellaag, die het meest gepigmenteerd is, te verwijderen. Hiermee bereiken we een stralende en dus jongere huid.

Indicaties van de Mela-xpert crème:

Deze depigmenterende crème heeft effect in slechts 6 weken. Ideaal als depigmenterende behandeling om huidvlekken en pigmentvlekken op het gezicht, decolleté en de handrug te verwijderen. Het is ook effectief tegen plekjes die nog te zien zijn door acné.

Mela Xpert cream is een crème die je gebruikt tijdens een behandeling, maar ook een crème die de klant thuis kan gebruiken om de behandeling te ondersteunen. Dit kan zelfs met het Mela Xpert serum. Als je een sneller en krachtiger resultaat wilt, raden we aan het Mela Xpert serum te gebruiken incombinatie met spicules. Thuis kan de klant ook het serum gebruiken in combinatie met de crème. Het serum is een krachtig concentraat op basis van 6 depigmenterende actieve stoffen die je zullen helpen een vlekkeloze huid te krijgen.

Aangeraden producten: C-OX gestabiliseerde vitamine C, Glycosal peeling, Heliokos anti-age zonne-gezichtscrème FP50+

Ingrediënten Mela-xpert anti-puistjes concealer

  • Druivenpitextract: verkregen uit de zaden van Vitis vinifera, het bevat polyfenolen met antioxiderende, ontstekingsremmende en immunostimulerende eigenschappen, waardoor celregeneratiefactoren worden geactiveerd.
  • Druivenpitolie:  rijk aan essentiële vetzuren met een hoge huidherstellende activiteit.
  • Lumisphere™:  onmiddellijke en geleidelijke verheldering van de huid. Soft focus effect (verzachting) op alle huidafwijkingen: imperfecties, rimpels, huidkorrels, poriën. 27% effectiever dan kojiczuur , een actief ingrediënt dat veel wordt gebruikt bij de behandeling van donkere vlekken op de huid of hyperpigmentatie van de huid.
  • Oda-white™: Afgeleid van biogetransformeerd oliezuur, remt het het metabolisme van melaninesynthese door de transcriptie van genen die betrokken zijn bij de vorming van tyrosinase te blokkeren.

Hoe gebruik je Mela-xpert?

De depigmenterende crèmes moeten 's nachts worden gebruikt of samen gaan met zonbescherming als de klant deze' s ochtends gebruikt.

Consumentengebruik

1. Reinig de te behandelen huid met VM Premium cells gezichtsreinigingsschuim of met Sebokos vette huidreinigingsgel, afhankelijk van het huidtype.

2º Voer een gezichtspeeling uit met Glycosal-peeling om de effectiviteit van de behandeling 1-2 keer per week gedurende 2 maanden te verbeteren.

3º Breng Mela-xpert corrector 's morgens en' s avonds aan op een schone huid (gezicht, hals, decolleté, handrug...) door zachtjes te masseren tot het volledig is opgenomen, waarbij de oogcontouren worden vermeden. Als blootstelling aan de zon wordt verwacht, zelfs voor een korte wandeling in de schaduw, raden we aan om HELIOKOS anti-age gezichtszonnecrème FP50 over Mela-xpert anti-smet corrector aan te brengen.

Professioneel gebruik

We raden het volgende protocol aan:

1. Reinig de te behandelen huid met VM Premium cells gezichtsreinigingsschuim of met Sebokos vette huidreinigingsgel, afhankelijk van uw huidtype.

2º Voer een gezichtspeeling uit met Glycosal peel om de effectiviteit van de behandeling te verbeteren.

3º Voer een mesotherapie behandeling uit via insluizen of electroporatie of met spicules i.c.m. Mela Xpert serum.

4e Mela-xpert anti-pigment corrector aanbrengen gedurende minimaal 2 maanden. In combinatie met onze HELIOKOS zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor

Aanbevolen producten: Glycosale peeling, Heliokos anti-age gezichtszonnecrème FP50, mela-xpert bleekconcentraat, VM Premium cellencrème.

34057

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking