Meso Serum - Kosei MELA-XPERT

Het mesoserum MELA-XPERT is bedoeld om pigmentvlekken op het gezicht, decolleté en handen te verlichting. Ook littekens door acné worden zachter.

Hoe gebruikt u MELA-XPERT serum?

Kosei MELA-XPERT kan ingesluisd worden, maar is ook super geschikt om te gebruiken met spicules.

Dagelijks gebruik wordt niet aanbevolen, omdat veelvuldig gebruik de gevoeligheid van de huid kan beïnvloeden. 

Maximaal 2 keer per week aanbrengen.

Gebruik na een behandeling de Heliokos anti-age gezichtszonnecrème FP 50+ aan (elke dag).

Voorzorgsmaatregelen: Niet aanbrengen op de oogcontour, contact met ogen en wonden vermijden.

Aanverwante producten: Glycosal peel, Mela-xpert anti-onzuiverheid corrector, Heliokos anti-age zonnebrandcrème FP 50+

Ingrediënten MELA-XPERT mesoserum

Ascorbinezuur:
Ook bekend als vitamine C, is het een zeer krachtige in water oplosbare antioxidant die depigmenterende werking heeft, cellen beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-straling en de productie van collageen bevordert.

Salicylzuur:
Het is een bèta-hydroxyzuur dat wordt gebruikt bij meerdere huidproblemen. Keratolytisch (exfoliërend), maakt het mogelijk om de dikte van de huid, de barrièrefunctie en de productie van collageen te verbeteren.

Citroenzuur:
Alfa-hydroxyzuur met exfoliërende en depigmenterende werking. Het werkt ook als een antioxidant die de schadelijke effecten van UV-straling kan neutraliseren.

Arbutin:
Het wordt gewonnen uit een plant genaamd Gayuba. Arbutine wordt als het in contact komt met de huid en onder invloed van een daarin aanwezig enzym afgebroken tot hydrochinon en glucose. Hydrochinon is een krachtig depigmenterend middel dat de werking van tyrosinase remt.

Arbutine is veiliger en stabieler dan hydrochinon en vertoont een depigmenterende werking die sterk lijkt op hydrochinon.

Kojiczuur:
Van de aërobe fermentatie van rijst door Aspergillus en Penicillum. Het werkt door tyrosinase (een sleutelenzym voor de synthese van melanine) te remmen.

Melkzuur (14%):
Melkzuur is een alfa-hydroxyzuur met 3 koolstofatomen dat ingrijpt in de peelingprocessen van het stratum corneum. Het helpt bij het elimineren van de eerste lagen van hoornvliescellen, die meer gepigmenteerd zijn, en daarom heeft het een coadjuvant effect op de pigmentregulerende actieve stoffen. Recente studies tonen aan dat het, naast dit exfoliërende effect, de vorming van tyrosinase onderdrukt.

  • PH = 4
  • Presentatie: druppelaar 30-50 ml
34055

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking