Carboxymaskers voor carboxytherapie 5st.

Carboxy staat voor kooldioxide. Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing kooldioxide is een revolutionair masker om de huid jonger te maken door deze van zuurstof te voorzien. Carboxytherapie helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker en egaler te maken en vetophopingen te verminderen.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.

Met Carboxytherapie wordt in kuurverband koolstofdioxide (CO2) toegevoegd. De pijnloze salonbehandeling bestaat uit een gel en een speciaal vliesmaker. De gel produceert het CO2 gas op de huid en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie. Deze Carboxytherapie raden wij aan in kuurvorm toe te passen tot de achterstand in uw huid is ingelopen.


De carboxy therapie CO2 maskers:

  • worden geleverd per 5 stuks in verpakking
  • worden geleverd inclusief de maskers
  • zijn verkrijgbaar voor het gezicht nek, lichaam en handen
  • waneer u carboxy voor de handen wenst is dit op bestelling
  • Wij leveren dit product alleen aan schoonheidsspecialisten of huidtherapeut

Korting?

>>> Voeg 6 verpakkingen toe en ontvang €5,- per verpakking korting.

2020038

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking