Meso Serum - Kosei C-OX Gestabiliseerde vitamine C

De gezichtsvitamine C die niet oxideert.

Kosei heeft een veilige formule gecreëerd die geen irritatieproblemen veroorzaakt, die niet oxideert of donkerder wordt zoals bij de meeste vitamine C-producten voor het gezicht. Kosei C-OX verliest niet zijn effectiviteit.

C-OX, onze vitamine C, is het ideale serum voor het frisser maken en egaliseren van de teint. Helpt bij het verstevigenvan de huid.

C-OX heeft antioxiderende eigenschappen die de huid beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen die worden gegenereerd door zonnestraling.

De laatste onderzoeken met C-Ox gestabiliseerde vitamine C laten zien dat het deze werking ook vertoont in het zichtbare en blauwe lichtspectrum. Dat wil zeggen, wanneer C-OX vitamine C wordt gebruikt in combinatie met zonnefilters, wordt een synergie gegenereerd die zowel de helderheid, oplichting en roodheid van de huid als gevolg van UV-straling (UVA, UVB en blauw licht) verbetert.

Indicaties, C-OX gestabiliseerde vitamine C

  • Ideaal voor een doffe en vermoeide huid, het verbetert duidelijk de helderheid van de huid, waardoor deze er frisser en meer gerevitaliseerd uitziet.
  • Vermindert oneffenheden en pigmentvlekken.
  • Egaliseert de huidskleur.
  • Vermindert lijntjes en rimpels (verhoogt de aanmaak van collageen en hyaluronzuur).
  • Verstevigend en liftend effect, verbetert de huidtextuur.
  • Het versterkt het beschermende effect van zonnefilters.
  • Vermindert de poriegrootte, waardoor de huid er beter uitziet.
  • Beschermt tegen de inwerking van blauw licht (mobiele telefoons, tablets, laptops en televisies).

Aanwijzingen voor gebruik, C-OX gestabiliseerde vitamine C

Gebruik vitamine C C-OX op een schone, droge huid. Kan ingesluisd worden, maar ook gecombineerd worden met spicules.

Het is raadzaam om C-OX gestabiliseerde vitamine C te gebruiken samen met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor zoals Heliokos anti-age zonnebrandcrème FP50 +.

Aanbevolen producten: Heliokos anti-aging zonnebrandcrème FP50 +, Glycosal peel, Vinum anti-aging crème

Ingrediënten, C-OX gestabiliseerde vitamine C. Vitamine C gezichtsbehandeling

Vitamine C:
Is een in water oplosbaar derivaat van vitamine C (ethylascorbinezuur) met maximale stabiliteit en betere werkzaamheid. Ascorbinezuur of vitamine C heeft het grote nadeel van zijn hoge oxidatieniveau in aanwezigheid van lucht, daarom moeten de formuleringen snel worden gebruikt en kunnen ze niet worden bewaard. Onze formule heeft het grote voordeel dat het een hoge stabiliteit heeft en langdurig transparant blijft, in tegenstelling tot andere merken, waarin het product een snelle oxidatie vertoont.

34058

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking