Retikos crème met retinol

Crème met ingekapseld en gestabiliseerd retinol met progressieve afgifte (0,3%) die de natuurlijke productie van collageen en hyaluronzuur stimuleert. Verbetert de celvernieuwing , kleine onvolkomenheden, fijne rimpels, egaliseert de teint en werkt in op huidvlekken . Het is een van de actieve ingrediënten die door dermatologen het meest worden gebruikt voor de behandeling van de huid, gezien zijn ontelbare eigenschappen. Retikos-crème bevat 2 luxe oliën: rozenbottelolie en olijfsqualaan die, naast het verbeteren van de belangrijkste tekenen van veroudering, littekens behandelt en het genezingsproces van tatoeages helpt verbeteren .

Wat is retinol?

Retinol is ook bekend als vitamine A, een actieve stof met meerdere werkingen, waaronder het volgende kan worden genoemd:
1- Het verbetert de synthese van collageen en elastine.
2- Verbetert de textuur van de huid.
3- Het heeft een hydraterende werking op de huid.
4- Verbetert de barrièrefunctie van de huid.
5- Reguleert de aanmaak van vet.
6- Exfoliërend: bevordert celvernieuwing, vermindert hyperkeratinisatie (verdikking van de huid).
7- Depigmenterend
8- Antioxidant: voorkomt de afname van het SOD-enzym tijdens oxidatieve stress.
9- Verbetert fijne en diepe rimpels.

Zijn alle retinols hetzelfde?

Nee. Er zijn verschillende moleculen die binnen de familie van retinoïden vallen, waaronder retinolpalmitaat, retinaldehyde en retinol zelf. De werkzaamheid hangt af van hoe dicht u bij de omzetting naar retinoïnezuur bent. Van laagste naar hoogste activiteit: retinolpalmitaat, retinol, retinaldehyde.

Retikos: crème met retinol

Retikos was een van de eerste producten die Kosei lanceerde. In de loop der jaren hebben we het natuurlijk verbeterd. We weten dat er veel retinolcrèmes zijn, dus wat is er anders aan de onze? Onze formule bevat ingekapseld retinol met aanhoudende afgifte van 0,3%, dankzij deze bescherming van het retinolmolecuul zijn we in staat om de irritatiegraad te verbeteren, de penetratie te verhogen en de stabiliteit tegen oxidatie te verhogen.

Retinol voor alle leeftijden?

Ja, bij een jongere huid kan het helpen om onzuiverheden zoals acne, puistjes en mee-eters te behandelen. Bij een rijpe huid is het effectief bij puistjes, rimpels, verbeteren vsan de teint en het verbeteren van de textuur en de conditie van de huid in het algemeen.

Hoe te gebruiken:

Retikos is een product dat 's avonds of 's nachts gebruikt dient te worden op een schone huid, te beginnen met 2 keer per week en geleidelijk te verhogen, afhankelijk van de tolerantie van de huid. In een gezichtsbehandeling wordt deze dus vaak niet gebruikt tenzij u in de avond ook werkt. De Retikos wordt met name als thuuisproduct verkocht.

Voor het beste resultaat dient u Retikos te gebruiken als een zelfstandige creme gel. Het niet aanbevolen om voor of na een andere crème aan te brengen.

Het wordt niet aanbevolen om op de oogleden aan te brengen. Vermijd de mondhoeken en de neusvleugels.

Het wordt aanbevolen om 's ochtends een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Het kan ook worden toegepast op gesloten littekens en tatoeages om het genezingsproces te verbeteren.

Voorzorgsmaatregelen: Niet aanbevolen tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Ingrediënten

Gestabiliseerd en beschermd retinol op 0,3%: het is een crème met retinol beschermd in een capsule met aanhoudende afgifte om zowel de stabiliteit als de irritatie van retinol te verbeterenHet is een van de anti-aging actieve ingrediënten die het meest door dermatologen worden gebruikt om de celvernieuwing te verbeteren, te hydrateren en rimpels te verbeteren.

Rozenbottelolie: Huidbeschermer, verbetert de elasticiteit en verkleuring van littekens.

Olijfsqualaan: Hydraterend, voedend en herstellend. Helpt de natuurlijke afweerbarrière van de huid te herstellen.

Vitamine E: Anti-vrije radicalen, voorkomt fotoveroudering.

34065

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking