Sebokos Zuiverende Gezichtsreiniger Gel- Kosei

Voor het reinigen van de vette huid, met puistjes, neiging tot acne, bij volwassen acne. Verwijdert overtollig talg zonder de huid uit te drogen. Ideaal om te gebruiken als reinigingsmiddel als je in een acnebehandeling zit. Het is een van onze topproducten , aanbevolen door de beste dermatologen om de huid te reinigen zonder deze te beschadigen. Bevat geen zeep. Bevat zuiverende plantenextracten en bacteriedodende middelen.

Aangeraden producten: Kosei Non-gras vette huid moisturizer, Sebokos crème-gel vette huid vatbaar voor acne, Glycosale peeling

Ingrediënten Sebokos reinigingsgel

  • Chloorhexidinedigluconaat:  bacteriedodende werking tegen acnebacteriën.
  • Biergistextract:  talgregulator. Keratorregulator.
  • Babassu-olie: helpt onzuiverheden van de huid te verwijderen zonder deze uit te drogen.
  • Extracten van kliswortel, gentiaanwortel, jeneverbes, tijmblaadjes en citroenschil:  talgregulerende en zuiverende werking.

Hoe Sebokos-reinigingsgel te gebruiken?

  • Bij salongebruik: Breng aan op het gezicht met een penseel, voeg een kwast aan water toe en voer de reiniging uit zoals u dat gewend bent. Vermijd contact met de ogen.
  • Bij thuisgebruik: Breng 2 keer per dag aan op het gezicht en/of andere aangetaste gebieden. Breng een kleine hoeveelheid gezichtsreinigingsgel aan op uw handen, voeg een beetje water toe en wrijf tot een licht schuim is verkregen. Vermijd contact met de ogen. Spoel af met veel water.
34061

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking