"Dieper in de huid met geluid”

Een ultrasound behandeling is een professionele methode om de huidstructuur te verbeteren, genezingsprocessen te versnellen en er vindt een verhoogde opname van werkstoffen plaats. Huidprocessen zoals stimulering van de doorbloeding, activering van de lymfe en versteviging van het bindweefsel verbeteren aanzienlijk.

Met het Ultrasound apparaat verbeterd het resultaat van de behandeling dmv het gebruik van geluidsgolven die de werkstoffen dieper insluizen en tergelijkertijd de huid masseerd.

Het apparaat is uitgerust met 2 handstukken, de behandelmethode, sterkte en timer zijn instelbaar.

-   Littekens
-   Vochtarme huid
-   Hyperpigmentatie
-   Acne
-   Dieper inbrengen cremes en serums

mesotherapie

Tijdens de behandeling stuurt de applicator warmte de huid in, waardoor de stofwisseling en de bloedcirculatie op gang worden gebracht. Hoogwaardige serums worden met behulp van de ultra geluidsgolven de huid in gesluisd. Deze serums zijn in het bijzonder gericht op de aanmaak van collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt. Het is geheel pijnloos en biedt een prachtig en langdurig resultaat.

Door middel van geluidsgolven (ultrasound) kunnen op een eenvoudige wijze kwalitatief hoogwaardige serums dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht worden.
Het resultaat is dan ook veel hoger en langduriger dan met masseren.

404021
Nieuw

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking