De SkinCool is ‘s werelds kleinste CRYO & ELECTROPORATIE apparaat, ook wel no-needle-meso. Ondanks zijn formaat biedt het apparaat grootse mogelijkheden op het gebied van huidverbetering.

SkinCool leent zich uitermate goed goed voor het transdermaal afleveren van serums op die plaatsen waar ze benodigd zijn. Skin Cool verwarmt de huid tot 40 graden celcius, waardoor deze ontspant en de poriën zich openen waardoor de toegankelijkheid vergroot wordt. In combinatie met electroporatie kunt u de “voeding” transdermaal “injecteren”, daar er een opening in de celwand ontstaat en de “voeding” dus rechtstreeks toegang tot de cel heeft. De opening is de cel is van tijdelijke aard.

Zowel vóór als na pijnlijke behandelingen biedt de SkinCool óók mogelijkheden. De huid verdoven én koelen is onder andere zeer uitkomstig bij microdermabrasie, IPL en microneedling. De SkinCool is eenvoudig te bedienen én biedt directe resultaten en wanneer de behandeing in een kuur wordt ondergaan, zal het een algehele huidverstrakking teweeg brengen.


404013
Nieuw

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking