Apparatuur

Apparatuur op het gebied van huidverbetering loopt bij ons uiteen van microneedling met de Tri-M, CryoCool / SkinCool, IPL en dergelijke. Staat uw product er niet bij? Vraag ons en wij gaan voor u op zoek.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Skin Scrubber Ultrasound

  Prijs € 19,95
  Beschikbaarheid: 2 In voorraad

  Skin Scrubber Ultrasound voor een stralende huid. Door de supersnelle ukltrasoon trillingen behandel je de huid dusdanog dat vuil verwujderd wordt en dat voedingsstoffen beter in de huid worden opgenomen. De skinscrubber zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, waardoor de huidconditie snel zal verbeteren.

  Paraffinebad Oranje

  Prijs € 39,95
  Beschikbaarheid: 99 In voorraad

  Paraffinewax dient als een verzorgend masker voor de handen of voeten en geeft een goede doorbloeding en werkt verzachtend. Zelfs bij mensen met reuma. De warmtesensatie kan een goed hulpmiddel zijn om te ontspannen en de pijn te verzachten.

  Vapozone voor schoonheidssalon

  Prijs € 59,00
  Beschikbaarheid: 2 In voorraad

  Een vapozone wordt ook wel een waterdampapparaat genoemd. Je verwarmd de huid en zorgt voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor deze beter je werkstoffen kan gaan transporteren. Je verweekt de huid iets, waardoor je makkelijker comedonen en milia kunt verwijderen.

  Paraffinebad Paars

  Prijs € 59,95
  Beschikbaarheid: 5 In voorraad

  Paraffinebad XL. Een paraffine behandeling heeft een perfecte toegevoegde waarde voor elke salon. Geef uw klanten een extra ontspannende behandeling die slechts een beperkte tijd in beslag neemt. Het helpt te ontspannen, spanning te verminderen en vermoeide spieren te verlichten. De warme wax verzacht op een aangename manier de huid. Inclusief  30 st. wegwerpbare handschoenen (plastic zakjes).

  Borstelapparaat voor dieptereiniging

  Prijs € 79,00
  Beschikbaarheid: 20 In voorraad

  Een borstelapparaat is onmisbaar is je schoonheidssalon. Je gezichtsbehandeling start natuurlijk met reiniging van de huid, maar met de gezichtsborstel reinig je de huid echt tot diep in de poriën. De kleine borstel gebruik je voor de neus en lippen plooien en de grote voor de wangen en decolleté. 

  Handdoekwarmer Wit 5l.

  Prijs € 109,00
  Beschikbaarheid: 2 In voorraad

  Deze witte handdoekwarmer beschikt over een UV lamp. En is geschikt voor het opwarmen van natte handdoeken. Onmisbaar in een schoonheidssalon onder andere bij het geven van gezichtsbehandelingen. De handdoekwarmer is niet zo groot en daarmee makkelijk te verplaatsen. Door de witte kleur blijft hij onopvallend in het interieur.

  Diamant Microdermabrasie Apparaat

  Prijs € 149,00
  Beschikbaarheid: 2 In voorraad

  Diamant microdermabrasie apparaat voor het professioneel behandelen van de huid in de schoonheidssalon. Microdermabrasie werkt in de opperhuid (de bovenste huidlaag). De huid krijgt door de behandeling een betere doorbloeding, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd wordt. Ook worden de poriën minder grof en kunnen oneffenheden zoals pigmentvlekken en fijne lijntjes vervagen.

  Product toegevoegd aan vergelijking