Apparatuur

Apparatuur op het gebied van huidverbetering loopt bij ons uiteen van microneedling met de Tri-M, CryoCool / SkinCool, IPL en dergelijke. Staat uw product er niet bij? Vraag ons en wij gaan voor u op zoek.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Skin Scrubber Ultrasound

  Prijs € 19,95
  Beschikbaarheid: 7 In voorraad

  Skin Scrubber Ultrasound voor een stralende huid. Door de supersnelle ukltrasoon trillingen behandel je de huid dusdanog dat vuil verwujderd wordt en dat voedingsstoffen beter in de huid worden opgenomen. De skinscrubber zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, waardoor de huidconditie snel zal verbeteren.

  Paraffinebad Oranje

  Prijs € 39,95
  Beschikbaarheid: 99 In voorraad

  Paraffinewax dient als een verzorgend masker voor de handen of voeten en geeft een goede doorbloeding en werkt verzachtend. Zelfs bij mensen met reuma. De warmtesensatie kan een goed hulpmiddel zijn om te ontspannen en de pijn te verzachten.

  Paraffinebad Paars

  Prijs € 59,95
  Beschikbaarheid: 5 In voorraad

  Paraffinebad XL. Een paraffine behandeling heeft een perfecte toegevoegde waarde voor elke salon. Geef uw klanten een extra ontspannende behandeling die slechts een beperkte tijd in beslag neemt. Het helpt te ontspannen, spanning te verminderen en vermoeide spieren te verlichten. De warme wax verzacht op een aangename manier de huid. Inclusief  30 st. wegwerpbare handschoenen (plastic zakjes).

  Ultrasound Apparaat

  Prijs € 79,95
  Beschikbaarheid: 1 In voorraad

  Het Ultrasound apparaat verbetert het resultaat van de behandeling door het gebruik van geluidsgolven die de werkstoffen dieper insluizen en tegelijkertijd de huid masseert.

  Het apparaat is uitgerust met 2 handstukken, de behandelmethode, sterkte en timer zijn instelbaar.

  Product toegevoegd aan vergelijking