Textiel

Alle soorten textiel voor in uw schoonheidssalon. Hou uw behandelstoel netjes en maak uw salon kleurrijk met onze schitterende badstof of velours behandelstoelhoezen. Ook mogelijk met uw logo vanaf 5 stuks. Haarbanden, zadelzit hoezen, armleuningen, stoelhoes spanners.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Kompresdoeken / kompressen van katoen

  Prijs € 1,95
  Vanaf: € 1,56 tot: € 1,95
  Beschikbaarheid: 19 In voorraad

  Kompresdoeken van 100% katoen voor in de schoonheidssalon of pedicurepraktijk. Kompresen worden gebruikt door iedere schoonheidsspecialist of pedicure en zijn onmisbaar bij het uitvoeren van schoonheidsbehandelingen. De doeken zijn gemaakt van 100% katoen en daarom neemt het vocht sneller op dan andere soorten stof.

  Luxe Kompresdoeken / kompressen van katoen

  Prijs € 2,85
  Vanaf: € 2,00 tot: € 2,85
  Beschikbaarheid: 292 In voorraad

  Luxe kompressen of kompresdoeken van super fijn en zacht 100% katoen in 30x50cm. Deze facetowels zijn meer dan geschikt voor de veeleisende schoonheidsspecialist of voor in de schoonheidssalon of pedicurepraktijk. De gezichtsdoeken hebben geen naden of storende randen en zijn van 500 (!) grams hotelkwaliteit katoen. Ze zijn wasbaar op 95 graden, dus jouw facialtowels zijn altijd stralend wit en absoluut hygiënisch.

  Product toegevoegd aan vergelijking