Swann Morton

Swann Morton messen, scalpels en meshouders voor de professionele pedicure of pedicuresalon. Steriel en niet-steriele mesjes snel geleverd en uit voorraad.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Swann-Morton mesjes nr. 15 - 100 stuks steriel

  Prijs € 13,95
  Beschikbaarheid: 18 In voorraad

  Swann Morton pedicure mesjes nummer 15 - steriel. In de pedicuresalon worden deze messen het meest gebruikt om eelt te verwijderen van de voet of enkel. Bij een pedicurebehandeling wil je eelt vlot en vloeiend kunnen verwijderen en met Swann Morton scalpels gaat dit eenvoudig door de hoge kwaliteit. Het mesje is geslepen langs de kleine gebogen rand en zorgt zo voor secuur en soepel verwijderen van eelt aan de enkel of de voet. Maak voetverzorging eenvoudig.

  Swann-Morton mesjes nr. 15 - 100 stuks

  Prijs € 13,95
  Beschikbaarheid: 15 In voorraad

  Swann Morton pedicure mesjes nummer 15 - niet steriel. In de pedicuresalon worden deze messen het meest gebruikt om eelt te verwijderen van de voet of enkel. Bij een pedicurebehandeling wil je eelt vlot en vloeiend kunnen verwijderen en met Swann Morton scalpels gaat dit eenvoudig door de hoge kwaliteit. Het mesje is geslepen langs de kleine gebogen rand en zorgt zo voor secuur en soepel verwijderen van eelt aan de enkel of de voet. Maak voetverzorging eenvoudig.

  Swann-Morton mesjes nr. 23 - 100 stuks steriel

  Prijs € 14,95
  Beschikbaarheid: 6 In voorraad

  Swann Morton pedicure mesjes nummer 23 - steriel. Deze scalpels zijn een grotere variant van de nummer 10 en is een meer traditioneel mes. In de pedicuresalon worden deze messen het meest gebruikt om eelt te verwijderen van de voet of enkel. Bij een pedicurebehandeling wil je eelt vlot en vloeiend kunnen verwijderen en met Swann Morton scalpels gaat dit eenvoudig door de hoge kwaliteit. Het mesje is geslepen langs de kleine gebogen rand en zorgt zo voor secuur en soepel verwijderen van eelt aan de enkel of de voet. Maak voetverzorging eenvoudig.

  Swann-Morton mesjes nr. 21 - 100 stuks steriel

  Prijs € 14,95
  Beschikbaarheid: 6 In voorraad

  Swann Morton pedicure mesjes nummer 21 - steriel. Deze scalpels zijn een grotere variant van de nummer 10 en is een meer traditioneel mes. In de pedicuresalon worden deze messen het meest gebruikt om eelt te verwijderen van de voet of enkel. Bij een pedicurebehandeling wil je eelt vlot en vloeiend kunnen verwijderen en met Swann Morton scalpels gaat dit eenvoudig door de hoge kwaliteit. Het mesje is geslepen langs de kleine gebogen rand en zorgt zo voor secuur en soepel verwijderen van eelt aan de enkel of de voet. Maak voetverzorging eenvoudig.

  Swann-Morton mesjes nr. 20 - 100 stuks steriel

  Prijs € 14,95
  Beschikbaarheid: 6 In voorraad

  Swann Morton pedicure mesjes nummer 20 - steriel. Deze scalpels zijn een grotere variant van de nummer 10 en in de pedicuresalon worden deze messen het mees 0 t gebruikt om eelt te verwijderen van de voet of enkel. Bij een pedicurebehandeling wil je eelt vlot en vloeiend kunnen verwijderen en met Swann Morton scalpels gaat dit eenvoudig door de hoge kwaliteit. Het mesje is geslepen langs de kleine gebogen rand en zorgt zo voor secuur en soepel verwijderen van eelt aan de enkel of de voet. Maak voetverzorging eenvoudig.

  Swann-Morton mesjes nr. 24 - 100 stuks

  Prijs € 14,95
  Beschikbaarheid: 6 In voorraad

  Swann Morton pedicure mesjes nummer 24 - niet steriel. Deze scalpel is iets langer dan de 23 en wordt gebruikt om iets langere incisies te maken. Bij een pedicurebehandeling wil je eelt vlot en vloeiend kunnen verwijderen en met Swann Morton scalpels gaat dit eenvoudig door de hoge kwaliteit. Het mesje is geslepen langs de kleine gebogen rand en zorgt zo voor secuur en soepel verwijderen van eelt aan de enkel of de voet. Maak voetverzorging eenvoudig.

  Swann-Morton mesjes nr. 23 - 100 stuks

  Prijs € 14,95
  Beschikbaarheid: 6 In voorraad

  Swann Morton pedicure mesjes nummer 23 - niet steriel. Deze scalpels zijn een grotere variant van de nummer 10 en is een meer traditioneel mes. In de pedicuresalon worden deze messen het meest gebruikt om eelt te verwijderen van de voet of enkel. Bij een pedicurebehandeling wil je eelt vlot en vloeiend kunnen verwijderen en met Swann Morton scalpels gaat dit eenvoudig door de hoge kwaliteit. Het mesje is geslepen langs de kleine gebogen rand en zorgt zo voor secuur en soepel verwijderen van eelt aan de enkel of de voet. Maak voetverzorging eenvoudig.

  Swann-Morton mesjes nr. 21 - 100 stuks

  Prijs € 14,95
  Beschikbaarheid: 6 In voorraad

  Swann Morton pedicure mesjes nummer 21 - niet steriel. Deze scalpels zijn een grotere variant van de nummer 10 en is een meer traditioneel mes. In de pedicuresalon worden deze messen het meest gebruikt om eelt te verwijderen van de voet of enkel. Bij een pedicurebehandeling wil je eelt vlot en vloeiend kunnen verwijderen en met Swann Morton scalpels gaat dit eenvoudig door de hoge kwaliteit. Het mesje is geslepen langs de kleine gebogen rand en zorgt zo voor secuur en soepel verwijderen van eelt aan de enkel of de voet. Maak voetverzorging eenvoudig.

  Product toegevoegd aan vergelijking