SHR + SSR + AFT: nieuwste technologie!

Dit apparaat werd in april 2014 op de markt gelanceerd. De Smooth SHR+SSR bevat de nieuwste techniek, waardoor ontharen en huidverbeteren nog sneller, comfortabeler en effectiever kan. Ook mensen met een donkere huid kunnen nu eenvoudiger behandeld worden. SHR+SSR+AFT Technologie!

SHR staat voor Super Hair Removal. Doordat de Smooth SHR beschikt over de nieuwe "In-Motion" technologie, kan men het plekje voor plekje flitsen vergeten en grotere oppervlakken in een flits aanpakken. De "In-Motion" technologie laat een bewegende behandeling toe, waarbij de behandelaar de kop over het gebied laat glijden, terwijl het apparaat blijft flitsen. SHR belooft een pijnloze behandeling met minimale risico's.

Het verschil met traditionele IPL
Dit zit voornamelijk in het werkingsprincipe. Waar traditionele IPL zich richt op het melanine van het haar, richt SHR zich op het eiwit dat zorgt voor de groei van het haar. Door de "In-Motion™" techniek warmt het eiwit langzaam op tot 40 graden celcius, waardoor het stolt en geen nieuwe haar meer kan produceren. Je hoeft dus ook minder op haargroeifasen te letten. Een ander groot verschil is dus de warmte die het apparaat met zich mee brengt: traditionele IPL dient een temperatuur van 70 graden of hoger te bereiken, terwijl SHR slechts 40 graden nodig heeft. De behandeling is dus pijnloos.

SSR:
Ook huidverbetering kan nu sneller dan ooit tevoren. Door het geïntegreerde filtersysteem hoeft u nooit meer zelf een filter te vervangen bij een huidverbeterende behandeling en kan met de nieuwe In-Motion technologie de huid snel behandeld worden. Rimpels verwijderen, huid verjongen, couperose of spider naevi aanpakken. Het gaat letterlijk en figuurlijk in een flits.

AFT Technologie:
AFT staat voor "Advanced Fluorescence Technology" en behoort tot de nieuwste generatie van vooraanstaande IPL apparatuur. AFT zet licht om naar een bruikbaar spectrum door een speciaal filtersysteem. Dit licht was voorheen onbruikbaar. Het verhoogt de emissie en penetratie, voor een veiligere en meer effectieve behandeling. Dankzij AFT heeft iedere flits een uniforme energiedichtheid over de gehele breedte van de behandelkop. Het voordeel hiervan is dat er sneller, beter en veiliger behandeld kan worden en er minder beschadging en discomfort optreed.

Waarom de Smooth SHR+SSR? kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele IPL apparatuur:
* In-Motion™ Technologie
* SSR + SHR + AFT Technologie
* Gemiddeld 5 tot 7 behandelingen zonder stopperiode
* Al na 2 weken kunt u verder behandelen
* Echt pijnloos (minder warmte)
* U bent minder gebonden aan de haargroeifase (eiwit)
* In de zomer doorbehandelen
* Huidtypes 5 en 6 behandelen
* Dunnere en lichtere haren zijn met ook geschikt (NB: grijs haar uitgezonderd) 

Prijsspecificatie:
Inclusief training
Inclusief certificaat  

Golflengte (Spectrum)

650-950nm(SHR),570-950nm(SSR)

Energy Density (Fluence)

1-26J/cm2 adjustable

Kop grootte

15x50mm² (SHR),12*33 mm² (SSR)

Pulse duration

1-15ms

Pulse

Single

Pulse Repetition Rate

1-10Hz

Timer

1-30s

IPL Peak Power

2400W                  

Koeling

Continuous Crystal contact cooling (-4°C~4°C ) + Luchtkoeling + Wateroeling (gesloten systeem)

Stand-by Working

Continu (12 uren)

Display

8.4" True Color LCD Touch Screen (Intelligent operation)

Electriciteit

100-240VAC, 20A max., 50/60Hz

Netto gewicht

30kg

Afmetingen (LxBxH)

67*71*70cm

 

Nieuw

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking