Doll Hars Schijven - Azuleen 400gr.

Doll Hars Schijven - Azuleen 400gr. Het lichaam harsen of waxen doe je met wax producten voor professioneel ontharen in de praktijk. Deze ontharingswax staat garant voor natuurlijke producten voor de professional waarmee jij de beste waxing resultaten haalt in jouw salon.

Voor welk haartype is deze wax geschikt?

Azuleen waxschijfjes - harde wax

Brazilian Hard Wax "Special Pink" 400g met titaniumdioxide. Speciaal geschikt voor een zeer gevoelige huid. Bevat 15 procent bijenwas en is daardoor zeer elastisch. Breekt niet. Deze hars wordt verwijderd zonder gebruik te maken van ontharingsstrips. 

Dit harstype is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige delen zoals gezicht, oksels, bikinilijn en een Brazilian of Boyzilian omdat de hars zich vooral op/om de haren hecht en niet aan de huid.

Als professional heb je behoefte aan betrouwbare, constante topkwaliteit die jou en jouw klanten het beste resultaat levert.

Ontharingshars Azuleen is een harde wax die je striploos kunt gebruiken. Aanbevolen voor alle huidtypes.  De ontharings hars dient gebruikt te worden in combinatie met de harsverwarmer.

Productspecificaties:

-   Huidtype: Alle huidtypes
-   Gebruik of toepassing: Hele lichaam
-   Inhoud: 400G / 20 tabletten
2114

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking