De Hot wax Silver is een fijne striploze hotwax voor het ontharen van alle lichaamsdelen, maar in het bijzonder geschikt voor de intieme zones. Deze lage temperatuur Hot Silver wax is een verfijnde en krachtige wax waarmee u met het grootste gemak de fijnste haartjes verwijderd. Heeft u last van donshaartjes op het gezicht dan is de Hotwax Silver dé oplossing. Deze speciaal doorontwikkelde wax kenmerkt zich door een perfecte smeerbaarheid en een krachtige hechting en inkapselend vermogen. De wax is geschikt voor alle soorten huid- en haartypen en laat geen harsresten op de huid achter. Door de lage verwerkingstemperatuur en flexibele eigenschappen is het een comfortabele en gebruiksvriendelijke Hotwax.

-   Wax gemaakt met natuurlijke harsen
-   Wax die smelt bij lage temperatuur
-   Voor de wax zijn geen strips nodig
-   Het ontharen is een prettige, bijna pijnloze behandeling
-   Aangewezen voor moeilijke haren
-   De ontharingsmethoden gaan langer mee dan de traditionele methoden, want zelfs de kleinste haartje worden meegepakt.
-   De wax is gemakkelijk van de huid te verwijderen
-   Geschikt voor fijn tot medium haar
-   Zeer elastisch, dus breekt minder snel

Ingrediënten Mineral Film Wax Harskorrels Silver 1 Kg

Glyceryl Rosinate, Triethylene Glycol Rosinate, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Ethylene/ Va Copolymer, Paraffin, Cera Alba, Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Mica, Tin Oxide, Paraffinum Liquidum, Ci 60725

920212

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking