Paraffinebad Oranje

Paraffinewax dient als een verzorgend masker voor de handen of voeten en geeft een goede doorbloeding en werkt verzachtend. Zelfs bij mensen met reuma. De warmtesensatie kan een goed hulpmiddel zijn om te ontspannen en de pijn te verzachten. Gemakkelijk te bedienen paraffinebad voor het opwarmen van paraffineblokken. Het paraffinebad heeft een opwarmingstijd van ongeveer 15-20 minuten. Het paraffinebad is te gebruiken voor een paraffine behandeling van zowel de handen en voeten. 

Gemakkelijk te bedienen paraffinebad voor het opwarmen van paraffineblokken. Het paraffinebad heeft een opwarmingstijd van ongeveer 15-20 minuten. Geschikt voor behandeling van handen, voeten en ellebogen. Het paraffine bad heeft een temperatuurregelaar. Er zijn ongeveer 3 paraffine blokken nodig om deze paraffinebad te vullen.

Waarom een paraffinebehandeling?

  • -   Het stimuleert de doorbloeding
  • -   Verzorgt droge handen/voeten
  • -   Verbetert onderhuids bindweefsel
  • -   Verzacht de nagelriemen
  • -   Verzacht pijnlijke spieren
  • -   Vermindert ontstekingen in gewrichten.

Vanzelfsprekend is de behandeling ook aan te raden voor het verwennen van de voeten of handen!

Gebruiksaanwijzing voor handen en voeten:

Smelt de paraffine blokken in de paraffine warmer. De handen kunnen worden ontsmet met Podiskin of alcoholgel. Scrub de handen en voeten voor de behandeling om dode huidcellen te verwijderen. Dompel de hand of voet een aantal seconden onder in het paraffinebad. Herhaal dit 3 tot 5 keer tot dat de gewenste laag paraffine op de hand/voet zit. Bescherm de hand/voet met een beschermzak en een badstoffen handschoen. Laat de paraffine 15 minuten intrekken en beëindig de behandeling met een hydraterende crème.

2020242
Nieuw

Misschien vind je dit ook interessant

7 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking