DermaLastyl-ßX ™ Pro (BX) Serum

2020047

Nieuw product

Dermalastyl-ßX™ is een behandelingsondersteunende crème / serum die uw klanten thuis kunnen gebruiken ter bevordering van de salonbehandeling. Deze kunt u na behandeling als ondersteunend product verkopen aan uw klant.

Meer details

 

Dermalastyl-ßX™ Pro 

Dermalastyl-ßX™ een zeer geconcentreerd product voor thuisgebruik met de volgende actieven:

  • Tropoelastin® Het Tropoelastine in Dermalastyl-ßX™ wordt gewonnen door fermentatie van maissuiker. Juist omdat het tropoelastine uit een biologisch beschikbare bron (mais) is voortgekomen, neemt de huid het gemakkelijk op, en integreert het verder de huid in waar het zich verankert met het bestaande elastine.
  • Matrixyl-3000™ Bestaande uit 2 peptiden welke samenwerken om een krachtige lifting en antirimpelwerking te bewerkstelligen en zo de jeugdigheid van de huid helpt te behouden
  • Argireline™ Een unieke peptide dat zowel bestaande rimpels helpt vervagen en nieuwe rimpels effectief helpt voorkomen, een natuurlijk en onschadelijk alternatief voor Botox.
  • Prolisel™ Een bron van biologisch beschikbaar selenium welke in combinatie met de aminozuren L-proline en L-cysteine zichtbaar de resultaten van zonschade aan de huid reduceert. Prolisel verbetert de anti-verouderings effecten van de overige ingrediënten.

Natuurlijk hyaluronzuur
Dermalastyl-ßX™ bevat één van de hoogste doseringen hyaluronzuur wat een mooi volume in de huid helpt bewerkstelligen.

Prijzen weten? Bel ons.

30 andere producten in dezelfde categorie: