Nieuwe website iets eerder dan gepland

Nieuwe website iets eerder dan gepland

Ja... we wisten dat de website van Oxiwhite wat gebreken had en zo nu en dan een foutmelding gaf, maar nu is hij toch echt overleden. Jammer, want we waren nog niet zo ver. De nieuwe website is nog niet helemaal klaar. We hadden nog een weekje extra nodig, maar helaas was ons dat net niet gegund.

De nieuwe website is nog niet overgezet naar de oude vertrouwde domeinnaam, dus op dit moment kan dat op www.oxiwhite.nl . Deze nieuwe website presenteren we u dus nu iets vroeger dan de bedoeling is. Mocht u willen bestellen, dan kan dat dus op: www.oxiwhite.nl

Zoals gezegd zijn we er nog niet helemaal klaar voor. U kunt inloggen met uw eigen e-mail adres en eventueel een nieuw wachtwoord aanvragen. Lukt dit niet, dan veranderen we dat handmatig voor u. Stuurt ons rustig een whatsapp. Indien er op of aanmerkingen zijn op de nieuwe website, dan horen we dat heel graag, zodat we daar iets aan kunnen doen. Helaas iets eerder dan we hadden gewild, maarrrr.... het is even niet anders. We hopen dat jullie de nieuwe site mooi vinden en dat hij voor jullie prettig zal werken. Nogmaals, mocht er iets zijn, laat het écht weten.

All comments

    Leave a Reply

    Product toegevoegd aan vergelijking