We gaan verhuizen!

We gaan verhuizen!

Al voor corona waren er plannen om te verhuizen. Een iets ruimer jasje. Iets centraler zitten voor de klanten, iets bereikbaarder en toegankelijker zijn, iets ruimer en de mogelijkheid creëren voor klanten om zelf bij ons te komen shoppen als in een winkel.

We wilden al voor corona graag nieuw bouwen en alles daarvoor was al klaar en alle vergunningen geregeld. Maar het liep toch anders… Zoals iedereen weet waren de afgelopen jaren ontzettend moeilijk voor onze sector en was er veel onzekerheid. Daar kwam bij dat door alle gebeurtenissen van de afgelopen jaren de prijzen gigantisch zijn gestegen. Ook in de bouw, dus nieuw bouwen zat er helaas niet meer in voor ons. Even een bittere pil om te slikken... Toch moet je op een gegeven moment verder en de knoop doorhakken, zelfs als dat niet leuk is of als het even anders gaat dan gepland of als bedacht en dat hebben we gedaan. 

Nu hebben we een schitterende kans gekregen om te verhuizen naar dit prachtige pand op een schitterende locatie en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Alle details volgen uiteraard later. In de aankomende tijd zal dat dus veel drukte met zich mee brengen, maar wij hebben er ontzettend veel zin in. Ook om onze klanten te ontvangen in een heuse winkel met trainingsruimten en voor dat gezellige “bakkie koffie”.

Ga je hier iets van merken?

Wij gaan er alles aan doen om de verhuizing (en verbouwing) zo soepel mogelijk te laten verlopen en om de gewone werkzaamheden gewoon door te laten gaan als normaal. We moeten natuurlijk zelf wél de mouwen opstropen en de kwast in de handen nemen om alles super mooi te maken (alles is duur!), dus soms zou het kunnen gebeuren dat we een telefoontje missen. Mochten we onverhoopt toch iets trager zijn dan normaal, dan hopen we op jullie begrip. De verhuizing staat gepland voor mei.

Acties….ja die komen er :)

Iedereen weet natuurlijk dat wanneer je gaat verhuizen, dat je van alles tegenkomt. Eigenlijk weten we al zeker dat we hier héééél veel tegen gaan komen en daar gaan we natuurlijk iets mee doen. Wat we gaan doen is nog een verrassing (en "work-in-progress"), maar het moet in ieder geval leuk worden. Hou je mailbox in de gaten :)

Product toegevoegd aan vergelijking