HARSROLLER BLACK WAX / ZWARTE HARS IN HARSPATROON 100ML

Het lichaam harsen of waxen doe je met wax producten voor professioneel ontharen in de praktijk. Byothea staat garant voor natuurlijke producten voor de professional waarmee jij de beste waxing resultaten haalt in jouw salon.

VOOR WIE IS DEZE WAX GESCHIKT?

Harscassette Black Wax met zwarte bessen 400ml blik. Zonder colofonium & plantaardig. Verzorgende werking voor bijna pijnloze ontharing. Elastische wax voor zowel grote als kleine oppervlakken. 

De wax voedt de huid door anti-oxydanten en de vitaminen A, D en E, opgenomen in deze rijke vrucht. Hierdoor zal roodheid en irritatie tot het minimum beperkt worden.  Zoals gebruikelijk, verwarm de Brazilian wax en breng aan met een spatel. Laat het afkoelen totdat het zacht en buigzaam is, verwijder het tegen de richting van de haargroei. Om uw behandeling af te maken raden wij een van onze vele nabehandelingsproducten aan. 

Werktemperatuur: 45 - 48 graden. Een nieuwe generatie hars met copolymeren, die de hars extra elastisch maken. Geschikt voor kleine, gevoelige oppervlakten als gezicht, oksels en brazilian.

Als professional heb je behoefte aan betrouwbare, constante topkwaliteit die jou en jouw klanten het beste resultaat levert.

PRODUCTSPECIFICATIES

-   Huidtype: Alle huidtypes met weerbarstige en stugge haargroei
-   Gebruik of toepassing: Hele lichaam
-   Inhoud: 400 ml.
2020912
Nieuw

Misschien vind je dit ook interessant

7 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking