PARAFFINE IN PERZIK OF KORENBLOEM VARIANT

Overheerlijke perzik of korenbloem paraffine van Byothea. Verzorgt de handen en voeten. Paraffine heeft voordelen voor de huid. Het maakt namelijk de huid zacht en soepel en het werkt goed bij bijvoorbeeld luieruitslag. Ook wordt het veel gebruikt om te huid te hydrateren, omdat het de huid afsluit en hierdoor voorkomt dat de huid zijn vocht verliest. Denk maar eens aan het invetten van de wangen bij koud weer, of de paraffine badjes tijdens een manicure. De huid wordt afgesloten door paraffine, omdat de moleculen van paraffine te groot om de huid binnen te dringen.

Bij de luxe manicure wordt de paraffine zacht opgewarmd in een paraffinebad. Voor je je handen in dit warme bad dompelt, worden ze met handcrème ingemasseerd. Wanneer je je handen weer uit het bad haalt, stolt de paraffine meteen.

Je handen worden afgedekt met plastic en daar overheen gaat een zachte handschoen die de warmte moet vasthouden. Deze pakking moet een tiental minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap verwijder ik de harde paraffine.

Na de paraffinebehandeling voelen je handen zijdezacht aan. Warme paraffine verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen en maakt je huid elastischer. Het stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden.

Paraffine zorgt bovendien ook voor een lichte dieptereiniging zodat je handen er verzorgd en jonger gaan uitzien.

2020903
Nieuw

Misschien vind je dit ook interessant

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking