Cursus Tanden Bleken met X-treme Smile

Cursus tanden bleken volgen? Een tandenbleek opleiding volg je het best met X-treme Smile. Vanwege onze achtergrond in de tandheelkunde kunnen we jou leren hoe je tanden bleken veilig uitvoert en met de beste resultaten. Je opent met onze opleiding tanden bleken je eigen tandenbleker salon. Wij weten wat belangrijk is bij een behandeling, waar je op moet letten, wanneer je een behandeling wel uitvoert, maar belangrijker nog; wanneer niet! Want je werkt toch met mensen en hebt ook de maken met hun gezondheid & welzijn. Dit leren we ook graag aan u. En als u het niet weet, dan krijgt u hulp van 1 van onze tandheelkundige professionals. 

Tijdens de training werken we op een model. Je leert bij het werken op een model hoe je de gel aanbrengt, hoe je professioneel en zachthandig een mondspreider inbrengt, je leert hoe veel gel je aan dient te brengen, hoe je de gel verwijdert en hoe je omgaat met een voorbehandelspray. Maar voordat je begint moet je natuurlijk een intake goed af kunnen nemen en je klant informeren op de juiste manier. Je wilt weten wat ze verwachten, of ze bepaalde aandoeningen hebben, hoe je daarop kunt anticiperen (of niet) en hoe je tot een zo goed mogelijk resultaat komt.

Met onze cursus tanden bleken leer je vakkundig de tandenbleek behandeling uitvoeren, zodat je direct aan de slag kunt in je eigen salon of kliniek. Waarom je de cursus tanden bleken bij ons zou moeten volgen is eigenlijk om 1 simpele reden; we zijn de enige opleider en groothandel in Nederland met een tandheelkundige achtergrond. Jouw voordeel is dat je de behandeling absoluut leert zoals het moet, want met onze kennis werk je veilig en haal je de allerbeste resultaten. De beste resultaten op het gebied van witte tanden haal je niet alleen vanwege Nederlands beste opleiding, maar ook vanwege onze producten. Doordat we dag en nacht bezig zijn met het bleken van tanden en onze kennis combineren met wetenschap, liggen deze resultaten ook voor jouw klanten binnen handbereik.

Een tandenbleekbehandeling is relatief eenvoudig uit te voeren. De gel aanbrengen kan nog wel met de ogen dicht en twee vingers in de neus, maar waar het werkelijk om draait is de kennis die je nodig hebt om te weten hoe je jouw behandeling aanpast bij iedere klant, want we zijn immers allemaal anders. Het draait dan niet alleen om de staat van het gebit en de kwalen die je moet leren herkennen, maar ook sommige gezondheidsfactoren zijn zeer belangrijk, want je kan niet zomaar iedereen behandelen! Toch kun je compleet veilig deze behandeling uitvoeren, want wij leren jou exact wat je moet weten om tanden zo veilig en zo effectief mogelijk te bleken, binnen de beperkingen en mogelijkheden die elk gebit met zich meebrengt.

Voor wie is de opleiding tanden bleken?

Onze opleiding tanden bleken is geschikt voor iedere schoonheidssalon, beautysalon, nagelstudio, tandartsassistente, mondhygiëniste of tandartspraktijk. Voor de BIG geregistreerde tandartspraktijken bieden we de Beyond producten aan en voor alle andere partijen de X-treme mile bleekgels en bleekkits.

Wie geeft de opleiding tanden bleken?

De tandenbleek cursus wordt verzorgd door X-treme Smile®. Deze groothandel en opleider is al jaren de absolute nummer 1 in Nederland en ook meteen de oudste aanbieder mét de meeste kennis en kunde. Zij beschikken over jarenlange ervaring (vanuit de tandheelkunde) en delen die graag met haar klanten om zo een goed onderlegde cursist deze branche te laten betreden. Met onze opleiding tanden bleken bent u gegarandeerd op de hoogte van alle ins- en outs die het tanden bleken met zich mee kan brengen en zult u volledig in staat zijn om zelf behandelingen op een veilige manier en vol zelfvertrouwen uit te kunnen voeren.

Opleidingsinformatie & inhoud:

-   Wet- en regelgeving
-   Intakeproces
-   Verwachtingspatronen
-   Anatomie
-   Chemie
-   Werking van de bleekgel
-   Materiaalkennis
-   Productkennis
-   Gebitsaandoeningen
-   Algehele Hygiëne
-   Behandelmethodieken
-   Nazorg & Instructies
-   Klantcontact
-   Marketing
-   Verkleuringen
-   Contra indicaties

spraypaybanner-728x90v1u.jpg

in3 termijnen betalen permanent make-up opleiding.jpg

Data sheet

Niveau cursus
MBO3+
Lengte van cursus
1 praktijkdag + thuisstudie
Doelstelling
Het zelfstandig & professioneel uit kunnen voeren van de behandeling in eigen praktijk.
Doelgroep
Starters & Zelfstandigen
Vooropleiding
Geen vooropleiding nodig
Vrijstellingen
Geen vrijstellingen mogelijk
Studiebelasting praktijk
+/- 3 uren thuis
+/- 8 uren op locatie
Studiebelasting theorie
+/- 4 uren thuisstudie
Speciale voorwaarden
Geen
Inclusief lesboeken?
Ja. Syllabus inclusief
Inclusief starterkit?
Nee
Kwalificaties
Certificaat van deelname
Examens
Geen examen
Gratis herkansing
Ja. Er kan een nieuwe trainingsdag ingepland worden.

Download

Cursisten Reglement

Gedragsregels voor iedere cursist van Oxiwhite. Voor het vlekkeloos laten verlopen van een training hebben we een aantal gedragsregels. De hoofdzaak is; wees vriendelijk, wees netjes, wees beleefd, kom op tijd en gedraag je zoals het hoort. Download altijd deze reglementen en lees ze aandachtig door.

Download (65.08KB)

Algemene Voorwaarden Opleidingen

Volg je of ben je van plan een opleiding bij ons te volgen? Dan zijn deze voorwaarden van toepassing. Je kunt ze downloaden, uitprinten. Wat jij prettig vindt.

Download (180.83KB)

Lesprogramma Tanden bleken met X-treme Smile

Opleidingsinformatie & Inhoud:

-   Wet- en regelgeving
-   Anatomie
-   Chemie
-   Werking van de bleekgel
-   Materiaalkennis
-   Productkennis
-   Gebitsaandoeningen
-   Verkleuringen
-   Tint bepaling
-   Contra indicaties
-   Algehele Hygiëne
-   Behandelmethodieken
-   Nazorg & Instructies
-   Klantcontact
-   Intakeproces
-   Verwachtingspatronen
-   Marketing
-   Werken op een model

Kosten training:

-   €499,- voor cursist nummer 1
-   €175,- voor extra cursisten

Startpakket:

-   Startpakket is niet verplicht. Je gebruikt onze producten tijdens de training.
-   In combinatie met deze cursus krijg je het startpakket extra voordelig.

Inbegrepen In Deze Training:

-   Syllabus
-   Begeleiding
-   Certificaat
-   Gebruik van onze producten
-   €50,- administratiekosten & verwerkingskosten
-   Lunch & onbeperkt koffie, thee & water

Exclusief:

-   Exclusief starterkit

spraypaybanner-728x90v1u.jpg

in3 termijnen betalen permanent make-up opleiding.jpg

7 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking