Tansparant™ De transparante spraytan vloeistof 500ml

Tansparant ™  

De transparante Spraytan vloeistof in een 500ml. fles. Voor uw klanten die dezelfde kwaliteit van een No-UVA-tan, maar dan zonder dat het afgeeft. Deze vloeistof is alleen voor professionals, omdat deze geen cosmetische bruiner bevat. Het is dus lastiger om te bepalen welk deel u al gesprayed heeft. U kunt het op de huid zien glinsteren. Perfect voor klanten die een bruiloft hebben of voor die klanten die niet hun wasgoed bruin willen hebben.

Geen probleem, word gewoon gespoten en ga naar bed!

Het heeft alle fantastische voordelen van natuurlijke en 100% biologische DHA. Het komt in 8%, wat geschikt is voor bruiden en de lichtere huiden, maar in basis geschikt voor alle huidtypes.

8 uur ontwikkeltijd

Ingrediënten: Aqua, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Glycerin, Ethoxydiglycol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera leaf extract), Phenoxyethanol, Erythrulose, Parfum, Tocopherol (Vitamin E), Retinyl Palmitate, Camellia Sinensis (Green Tea extract), Sodium benzoate, amyl cinnamal, benzyl benzoate, benzyl Salicylate, geraniol, hexyl cinnamal, butylphenyl, methyl propional, limonene ,linalool.

Been away? Shhhh... It's a spray!

NATURE BASED

Nouvatan geeft veel om de natuur en zijn welzijn. Daarom zijn de verpakkingen van Nouvatan gemaakt van gerecycled materiaal.

DIERVRIENDELIJK

Onze producten zijn nooit op dieren getest en uiteraard bevatten ze geen dierlijke ingrediënten.

PAST  IN VEGAN LIFESTYLE

Onze producten zijn nooit op dieren getest en uiteraard bevatten ze geen dierlijke ingrediënten. 100% Plantaardig. ECO-Cert DHA.

GERECYCLEDE VERPAKKINGEN

Naast het feit dat Nouvatan gerecyclede verpakkingen gebruikt, versturen wij uw bestelling in een gebruikte doos. Good for nature!

100% VRIJ VAN PARABENEN

Parabenen en andere chemische substanties passen niet in onze producten. We keep it clean! Belangrijk voor u en ons.

MET VITAMINE A, B5 & E

Een spraytan solution moet naast effectief ook goed zijn voor uw huid. Na de tanning sessie voelt uw huid heerlijk zacht en gehydrateerd.

505095

Misschien vind je dit ook interessant

7 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking